Светско првенство за мажи 2013 Шпанија

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Јас се уклучив на брзина само да дадам еден "стручен" коментар.:zelen
За момент помислив дека магијата на гласот на Игорче ќе функционират тогаш Манас го демантираше тоа и промаши контра.
Не озбилно сега во текот на цело првенство бевме тапа. Нападот многу стерилен, тешко ни одеше реализацијата. Среќа Борко се разбуди. Мојсо и Миркуловски не личеа на себе, посебно првиов ај вториов во одбрана изнуде неколку пробивања.

Како и да е штом Игорче рече дека потребна е промена на тренерската позиција тогаш вистина ситуацијата е сериозна.

Толку од мене.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and kizzo

Рушен

Активен Член
22 октомври 2012
181
124
43
Што им се случи на Србите, беа декласирани од шпанците.
Унгарија, Хрватска, Шпанија и Словенија во четврфианле.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
А јас уште сега си кажувам за следен пат.
Бобо имаше право,зошто да ги гледам кога ке се наполнам со нервози?
Не се залагаа ни малку но нели ајде ке се лупаме во гради и ке живееме со стари спомени.
Мафија ради...Додека нешто не се смени немам намера да се полнам со нервози.
Последен пат се нервирав за фудбалот за Мкд кога губеше од последно рангирана земја.
А нервите ги загубив на Светско во фудбал,последното што беше.Англија Германија..
Од тогаш прекинав.
Овие не заслужуваат бе да ги гледаш не пак да навиваш во живо (facepalm)
Моите па пцуеја дома,стресови ме наполнија.:rolleyes:

Рушен

Активен Член
22 октомври 2012
181
124
43
Отпадна Македонија и на темава веќе не се води дискусија како што се водеше додека бевме на СП. АЈДЕ БРЕ, УШТЕ СЕ ИГРА СП.

• Ми се допаѓа
Реакции: AnaMi

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Овие Словенциве ми се мизерија, навивам за Русија на овој дуел.
Франција, не верувам дека ке биде прва на ова Светско, само прашање е кога ке отпаднат и од кого, Хрватска има тешка задача.
Данците ке имат тешка задача со Унгарците, не се за фрлање, ова според мене ке биде најинтересен дуел денеска, а пак Германците незнам што ке бараат против Шпанија, пораз со 4-5 гола разлика сигурно ке биде.
:zelen

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Одвај ги чекам утакмице днска, сфи ке ги глеам
Мислу дека Франција-Хрватска ке биде празник за очи, типују на Хрватску, ке се мучи ама ке тепа, тесно
Данска ке гази 4-5 гола разлику сто посто
Е Германија-Шпанија, е тај е заебана, сфак може да победи, типују на продужетци : ) иако за нијансу мислу дека Шпанци су појаки, плус домаќини, Доичланд ке га едеш : )
Словенија искрено е најголемо изненадување, сфе згазисфа бе, сс Руси ке се помучиф днска, мислу дека ке и руси ке га изедеф

• Ми се допаѓа
Реакции: Slims and AnaMi

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Одвај ги чекам утакмице днска, сфи ке ги глеам
Мислу дека Франција-Хрватска ке биде празник за очи, типују на Хрватску, ке се мучи ама ке тепа, тесно
Данска ке гази 4-5 гола разлику сто посто
Е Германија-Шпанија, е тај е заебана, сфак може да победи, типују на продужетци : ) иако за нијансу мислу дека Шпанци су појаки, плус домаќини, Доичланд ке га едеш : )
Словенија искрено е најголемо изненадување, сфе згазисфа бе, сс Руси ке се помучиф днска, мислу дека ке и руси ке га изедеф
Кога ке се спомне Германија како репрезентација на ракомет, ме се врти филмот како од таму да дошол ракометот, како оваа репрезентација е несопирлива, незнам зошто али можда дека Бундес Лигата е најпозната у светот. Еве реално ако гледаме тука Шпанија треба да победи минимум 3 гола разлика, а и јас сакам да биде тесна утакмицава, сакам Германија у финале, најискрено.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Педери шпански до финале ќе стигнат еј,да не беа домаќини ќе го изедеа ама тоа е.Данска мислев ќе се мачат со Унгарциве а они си ги плескаат 18:11 на полувреме.На Хрваттиве тешко ќе им биде ама мислам дека е редно веќе да тепаат.