Се сеќавам во трето или четврто одд, учиме за месеци седмици години бла бла.. и наставничката прашува како се вика десет години? и сите траеме и таа вели еден албум од Цеца.. и јас се сетив на касетата дома што ми стоеше дека пишува Деценија и веднаш кажав (снајди се па живеј )
И ги знам напамет песниве, и ете барав тема за неа по форумов инаку ќе отворев.
Сепак секој со својот вкус, а ја со моите вкусови не знам шо ќе си правам . Одам оф топик ама стварно понекогаш се прашувам како можам да слушам секаков тип музика? значи без разлика дали некој ќе пушти па морам да ја слушам, не, ја сам слушам комплетно се’
А сечаш ли се лепи громе мој....то е најмногу шо знам од сите песни, албуми, стихотворби, стихови и други вакви документирани издадени ствари од Цеца...ама зато знам дека Аркан и беше маж и дека ја ошиша ќелава еднаш порано дур беше жив.
Мизерија, беда, дно дна! Никогаш не сум имал предрасуди за музика, меѓутоа нели мислите дека е време да се рече доста на кичерајот и некултурата (посебно од северниот сосед) кои одамна се одомаќинија во нашето општество? 1000 денара картата за Цеца x тисучу. Па на The Bloodhound gang беше три пати поефтина. На Љубојна сеа цената на картата не ја знам, ама сигурно не е илјада. Едни Чалгија саунд систем не се сеќавам дали и воопшто некогаш одржале голем концерт, ама за тоа Цецита на секои три месеци е тука. Јбг, такви сме си и ко народ со сумЉива интелегенција, па кај нас се поминуе.