Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
384245_432210906816281_852172043_n.jpg

Јас би,а ти?

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Цццц катастфора сум значи. Знаеш ли дека те излажав??? Знаеш ли дека многу убаво и јасно те видов?? За џабе не ма викаат соколово око.(wasntme) Ај се надевам дека никогаш ова нема да го почиташ.:giggle
Не знаев дека уште го чуваш бројот, јас да бев на твое место до сега ќе го имав избришано, не заслужив да го чуваш и не заслужив уште нешто да чувствуваш за мене. Јас уште многу оддамна ти го избришав бројот, не бев во состојба лани да си ја растурам врската заради тебе, а ти после година тука си пак за мене. Сепак ќе си стојам на зборој од мајот, најди си друга, јас не знам зошто уште се замараш со мене.

• Ми се допаѓа
Реакции: Maja011

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Ај вака, понашај се ко сите претходни постови да не постојат. Договорено?
Ова ќе да е последен. Многу поразличен, ама веројатно и тоа веќе го знаеш без да прочиташ.
Иако моментално пишувам за тебе, искрено, последниве денови нит те мислам, нит ми недостигаш, ни ништо.
Успеа да станеш уште еден од попатните странци во мојот живот. Мхм, странци.
Немам искрено видено некој толку што не се замара за некој што до вчера му значел. Џабе би негирал и би ги викал овие зборови “претпоставки“ кога ништо не направи за да го докажеш спротивното.
Чорба Македонче. На некој непознат од улица да му испишев толку реферати, па ќе преземеше нешто, ама не.
Сеедно. Нека звучи егоистично, би ти посакала среќа, ама ти ја имаше и не знаеше да ја чуваш. Секогаш другото беше поинтересно од веќе освоениот плен кој само требаше да седи, ќути и клима со главата. Лути се колку сакаш за ова, не ме занима веќе, ко тебе одамна што не те занима.
Претпоставки пак, м? Не, туку работи што ги видов со свои очи. Не, не одрекувај само на збор. Не се важи.
Посакувам барем да имаше малку м**а во себе, па во 4 очи да сакаше да завршиш, барем да знам дека сум раскинала со машко, не со Зоне побегуља што само се крие и избегнува.
On the contrary пак, вака па ич не ми е криво, за тебе ќе е само лошо ако бегаш така цел живот од работи со кои немаш храброст да се соочиш. Всушност, твојата најтешка битка е да се погледнеш себеси во очи, во огледало и да посакаш да се соочиш со тоа што твоето вистинско “јас“ го сака, а не она што со сила си го налагаш со влијание од околината.
Соочи се, па може некогаш ќе збориме. А дотогаш, чао.(wave)

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Какво време дојде,игнорирањето да биде мајка на љубовта?
Колку повеке игнорираш толку повеке наводно те сакаат,односно само така мислат.
Тоа е се,само љубов не е.
Штом се има желба,потреба и издржливост за игнорирање,таму постои се,само љубов не.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Се ежам целиот кога ќе ти го слушнам гласот, кога ќе ме видеш од далеку, и кога ќе се затрчаш да ме гушнеш и бакнеш.
Мислам дека неможам а да не го слушнам твојот глас бар еднаш во денот. Не велам дека е баш така .. но сепак .. нема врска ајде :)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
What if you had to tell someone the most important thing in the world, but you knew that she`d never believe you?

Онака успат се прашував... многу многу пати.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Два дена константно си мислам дека ми шетаат пеперутки во стомак,оно да ти било да ме боли желудник за прв пат во животот.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Подруго е сеа откако те видов...па и уште кога реагираш кога ти пишувам...ах бе колку мала ситница од тебе ме прави среќна,ќе те скршам!:*

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
You want to be my lover
You want to be my man
I am a flower
And I hurt your hands
Don't say you love me