Сакам да се запознаам со...

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Јас искрено бев заинтересирана да те запознаам,но ми замерил или не што вака апла ке признаам,може ке ми замери и цел форум за ова апла напишано,но изгубив секаква желба да те запознаам.
И знам,и не знам зошто.
Едноставно така чувствувам.
Ако се предомислам,и ако сфатам дека сум погрешила и со напишаново и со потребата,ке се извинам,ако ми простиш арно,ако не да сме живи и здрави,товарот ке си е мој.
Но засега така чувствувам,така пишувам.(како и за се уствари)
Се најдобро ениувеј. (wasntme)
Чим имаш егзистенционалистички сфаќања, сасвим ги прифаќам и ти простувам.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Чим имаш егзистенционалистички сфаќања, сасвим ги прифаќам и ти простувам.
Не сега да ми простиш,мислев доколку се предомислам за да сакам,па после исказов мој ако сакаш и ти.
А слободно можеш да мислиш што сакаш околу моите сфаќања,јас напишав за она каква потреба имам односно немам сега(желба).

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Не сега да ми простиш,мислев доколку се предомислам за да сакам,па после исказов мој ако сакаш и ти.
А слободно можеш да мислиш што сакаш околу моите сфаќања,јас напишав за она каква потреба имам односно немам сега(желба).
Болдот го објаснува оноа кон кое егзистенционализмот е засегнат. Момент + околности кои единката сама си ги диригира.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Болдот го објаснува оноа кон кое егзистенционализмот е засегнат. Момент + околности кои единката сама си ги диригира.
Веке го видов значењето на зборот и овде,немаше потреба да се мачиш :)
Како што подостарев почнав повеќе егзистенционалистички да ги сфаќам работите. Не у смисла на непланирано делување туку повеќе да речам прифаќање на работите такви какви што се и делување соодветно на нив.
Истотака како што подостарев, сфатив дека секогаш има и друга страна од медалот како и причини за делување. Или се несвесни или свесни но секогаш има причини - еден вид на континуум.
Нов ти е во речникот:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin