Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
396446_4121224266862_342109688_n.jpg
(y)

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
И уште еднаш се докажа вечерва дека битолчани се многу убај луѓе. (Убај во смисла лични. :D)
Дури и симпатија си имам. (wasntme)

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
СДК дека постојат две врсти на студенти/ученици. Оние што учат и се спремаат навремено и оние што секогаш чекаат до последен момент. Јас спаѓам во вторите. Јебига.

photo0821y.jpg

Морав да илустрирам со слика. Резултатот од учење дента кога полагаш, собран на купче. А не е тежок предметов, да седнев да учам преку ден сега ќе спиев, ама од некоја причина бадијалџењето на интернет ми се виде како подобра опција. Се отрув ебаго, сега сум ем ненаспан ем ми се повраќа. Ah, fuck it... ќе издржам мушки.

Ете така, се пожалив на празен форум, се одјавувам и одам да повежбам уште малку па да ги средам на полагање... они со мене. :cool:

П.С. |o$y(|-|0$0(|@l со среќа колега. :D

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
СДК дека постојат две врсти на студенти/ученици. Оние што учат и се спремаат навремено и оние што секогаш чекаат до последен момент. Јас спаѓам во вторите. Јебига.

Морав да илустрирам со слика. Резултатот од учење дента кога полагаш, собран на купче. А не е тежок предметов, да седнев да учам преку ден сега ќе спиев, ама од некоја причина бадијалџењето на интернет ми се виде како подобра опција. Се отрув ебаго, сега сум ем ненаспан ем ми се повраќа. Ah, fuck it... ќе издржам мушки.

Ете така, се пожалив на празен форум, се одјавувам и одам да повежбам уште малку па да ги средам на полагање... они со мене. :cool:

П.С. |o$y(|-|0$0(|@l со среќа колега. :D
Не се секирај .. и јас сум од тие вторите :D али некогаш може да ме фатат матните па да бидам од тие првите :D
Фала ти .. заминувам.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143

ХАХАХАХХАХАХА ХАХХАХАХА од кај го ископа
pos.gif
vozbud.gif
Лудило си еееееееееееееееј (hug)Како си ме пресмејал вака сабајлечки :igraУствари ти секогаш ме смееш :) Aх тоа јазиче (wasntme)
Штета што го немам тоа твоето смајли со едно забче.:D

Чаки ме пресмеа а ја смеејки се го истурив чајот од јаболка и цимет :D
Е Мери ма колку си несмасна.
Сега ке морам уште еден да си правам
Ама битно ко свиња се најадов :p

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Сакам да прашам дали знае некој како се прави пилешка салата ?!

Јас колку што знам се прави со мајонез, павлака, пилешко (dah! :giggle), кисели краставички, морков и кашкавал. Има во Тинекс се продава, можеш да ги прашаш.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Драги мои ќе ви посакам сега Среќна нека ви биде Новата Година,
бидејќи нема да можам на 31 :zelen
секогаш исполнети со среќа и радост,здравје.Со многу љубов.Многу пари и успех,за студентите многу положени испити и за учениците 5ки а за вработените унапредување или повисока плата,болните да оздрават... и многу исполнети желби и остварени цели:zelen Бидете такви какви што сте,
најискрени желби
ве сака вашата Јами :D
Happy_New_Year_Charlie_Brown.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.