Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
СДК дека денеска бев во Неготино (nod) и дефинитивно постуден град немало ниту ќе има |-( .Се прошетавме низ продавниците и тоа замисли СРЕДА е денес (wasntme) .Потоа бевме да јадиме во Бизи-бургер (inlove) .И конечно сега си дојдoв,со оваа фаца.Нејќам студено време.Аааа ќе заборавев си замислив желба во 12:12 часот ама секундите не ги погодив :banghead желбата ми беше:Да си фатам дечко во новата година :igra или тој да ме фати мене,како сакате сеедно :D.Одам сега да се топлам со чајче од јаболко и цимет покрај огнот (wave)
arctic+cold.png

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed and cakar_ulav

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
СДК дека денеска бев во Неготино (nod) и дефинитивно постуден град немало ниту ќе има |-( .Се прошетавме низ продавниците и тоа замисли СРЕДА е денес (wasntme) .Потоа бевме да јадиме во Бизи-бургер (inlove) .И конечно сега си дојдoв,со оваа фаца.Нејќам студено време.Аааа ќе заборавев си замислив желба во 12:12 часот ама секундите не ги погодив :banghead желбата ми беше:Да со фатам дечко во новата година :igra или тој да ме фати мене,како сакате сеедно :D.Одам сега да се топлам со чајче од јаболко и цимет покрај огнот (wave)
arctic+cold.png
а јас ти се лутам
нели ке ми кажеше кога ке доеше во неготино....не си фер

Статус
Затворена за нови мислења.