Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Видиш JaMi : ) каладонт се зарока у едн и дваесе, а која добра дискусија се води за оториноларингологија : ) hh
тело vs фаца, фаца vs тело, поздраф форум црно бело :sleep
ја отворив темата не видов навревудвања освен еден израз-Немој да ме ј***ш од Лепа кој го избришав.Драги мои продолжете ја дискусијата слободно :)

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Нашата драга и фина модераторица JaMi
воопшто не сака никакви форумски галами,
виде ли такви теми, одма им врти клуча,
и не’ тера на релација куча-посо посо-куча. :D :D

:giggle бравоос беее значи како знаете убаво да ме расположите сите овде,алал да ви е(y)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and МиГ 21

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
СДК дека утрово станав рано.Први час не отидов,ми се спиеше па шо.Додека ја пијам последната голтка кафе,мачето лежи покрај мене и ме чешка на стомакот :mstickle .Неможам да ви го опишам чувството.Имам нова љубов.Си најдов едно меченце и синоќа заедно спиевме.Како зоолошка да имам дома ама што да правам кога сакам животни.Моментално косата ми е вау,лицето уште повеќе :giggle. .Еве исто е вакво (inlove) Собата е хаос,како бомба да била фрлена.Ако има некој кандидат да ми ја среди нека пиши ЛП.Може постот е предолг,АМА АКО
Teddy_bear.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
SDK nikad vishe nema da stanam u 6:30 sabajle. Na laboratoriski .. ma kakvi laboratoriski bre. Bashka PCvo kirilica da se nemalo.
Sea pa i sistematski treba, kolku da ni stavat pechat. 10 minuti rabota i za toa treba sabajle da stanuvam. Ma begaj bre.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
NE OBJAVUVAJ STATUSI OD TIPOT JADAM, GLEDAM FUDBAL, SLUSAM MUZIKA, IDAM NA TRENING, IDAM DA SPIJAM OVA E FEJSBUK A NE DNEVNIK A I NE VERUVAM DEKA NEKOGO GO INTERESIRA

нема една страна од темава а да не постојат по три четири вакви работи,наминете до темата за личниот дневник,па ако не интересира кој што јадел таму ке наминеме да препрочитаме.(worried)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and МиГ 21

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Оди некоја баба на редовен преглед на гинеколог и овој се зафркава со неа :
-Епа бабо ајде честито, трудна си !
-Абе у ова време човек ни на сопствен прст не може да верува.

Се пресмеав еј :D

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
NE OBJAVUVAJ STATUSI OD TIPOT JADAM, GLEDAM FUDBAL, SLUSAM MUZIKA, IDAM NA TRENING, IDAM DA SPIJAM OVA E FEJSBUK A NE DNEVNIK A I NE VERUVAM DEKA NEKOGO GO INTERESIRA

нема една страна од темава а да не постојат по три четири вакви работи,наминете до темата за личниот дневник,па ако не интересира кој што јадел таму ке наминеме да препрочитаме.(worried)

Мелпомена и јас би се согласила, навистина има работи кои и не морале да бидат пишани меѓтоа тешко да се ограничи ова пишувајте тука, а ова не...
Зарем твоето вчерашно си купив апарат не е дел од сите работи кои си навела а не пишуваат?
Јас неможам да одлучам.. неможат да се постават граници, затоа секој сам за себе нека проценува што треба а што не треба да пише тука...
Поздрав црнобели : ))

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Мелпомена и јас би се согласила, навистина има работи кои и не морале да бидат пишани меѓтоа тешко да се ограничи ова пишувајте тука, а ова не...
Зарем твоето вчерашно си купив апарат не е дел од сите работи кои си навела а не пишуваат?
Јас неможам да одлучам.. неможат да се постават граници, затоа секој сам за себе нека проценува што треба а што не треба да пише тука...
Поздрав црнобели : ))
Зарем не виде дека се работеше за торта а не вистински апарат?Знам дека виде,но се надевам дека не помисли дека навистина си купив апарат :D
биди и ти поздравена од еден црно бел и пријатен ден:)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Пак доцна станав. Тиибам тмурново време, само на спиење тера.
Сеа ме чека ручек да праам. Леќa. It ain`t rocket science.

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly
Статус
Затворена за нови мислења.