Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Нацртав една страшна тетка и сега ми е страв да и` се опулам, а камо ли да станам и да ја тргнам од на маса. (worried) :rofl
Чаре? :zelen
За проблемов чаре немам, ама можам да ти кажам дека потписов ти е супер ... ! (y) :zelen

Предупредување до сите форумџии: има снајперист ( 84 sk_Y ^_- ) на форумов и ги лови сите форумџии кои се во конверзација :p

(muscle) :igra

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Сакам да го прашам Marchisio дали ќе сака да не дружи утре на собиранка :) Исто така би ја прашала и Luckky и smeker или Шмекси незнам кој беше точно од нив двајца, ги межам пошо и двајцата имаат шмекерски никови, нАли :giggle тој што беше на собиранка еднаш у парк, ме чекал, ме чекал, ме чекал да се упознаеме и не ме дочекал и баш ми е криво, затоа сакам сега да дојде доколку му дозволуваат обавезите ;)
Се имав веќе договорено... Следен пат и јас сакам да те запознаам тебе и уште неколку тука :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Сдк дека поголем баксуз од мене немааа ! Ај на едното око шо ми се појави јачменче и ми потече, па и другото око ми потече долу !! Бравос јас ! :D

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21 and smeker

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Сдк дека поголем баксуз од мене немааа ! Ај на едното око шо ми се појави јачменче и ми потече, па и другото око ми потече долу !! Бравос јас ! :D
Еее Змајче многу си намигнувала изгледа:D:D

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and МиГ 21

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Е па не смеј се на магарињата кога прдат

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
  • Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
хахахахахха да да :))

и татко ми тоа ми го рече :/ а бе ајде.. да не има некоја доилка да ми капни 2 капки млеко? :D

може не веруваш ама на една другарка од тоа и помина а какви ли се капки не проба:D

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe
Статус
Затворена за нови мислења.