остај тоа,ама со : И ВО ПРВИТЕ СЕДУМ ЈА НЕМА МАКЕДОНИЈА... отечеМене ми е интересна зш нон-стоп вика „нашиот јужен сосед“, „нашиот сосед од југот“ и слично, име битно не спомнува.![]()

остај тоа,ама со : И ВО ПРВИТЕ СЕДУМ ЈА НЕМА МАКЕДОНИЈА... отечеМене ми е интересна зш нон-стоп вика „нашиот јужен сосед“, „нашиот сосед од југот“ и слично, име битно не спомнува.![]()

И тоа веќе, добро шо очекуваше, сите да ни дадат поени?!остај тоа,ама со : И ВО ПРВИТЕ СЕДУМ ЈА НЕМА МАКЕДОНИЈА... отече![]()

Кој е типацов? Да поработиме на случајот ако не па

Хахахахахаха значиии ме орасположи женава... Како можеше до толку да е глупа беее брааатМислев едно време Миланка Рашиќ не ја бива за коментирање евровизија,после оној Иван Мирчевски ама оваа Каролина од година за година е се покатастрофа,па што водиш некој хунанитарен концерт да плачеме или Евровизија што е за забава????

Знам дека "прво па машко" се однесуваше на првото место ама ете мене ми дојде многу смешно, пошо не напраи никаква пауза меѓу нив, интерпукциски знаци слабо, слабо 
Нека не ја краде нека ти ја даваСдк дека само една личност успева да ми украде насмевка на лицето.
А нели,тажните најубаво се смеат.
Имајте пријатни сни.