Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Карирана брат, омилена и е на Кунис :giggle
бордо црвено црна комбинација ? : ) као сукњичиња на калугерке онија сексиљави американски млади...
:sramможе ли да биду гол у куфер ?зшто ке нема место за мои аљишта : )

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
бордо црвено црна комбинација ? : ) као сукњичиња на калугерке онија сексиљави американски млади...
може секако,само куфер да имам до четврток:rolleyes:

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Не бееее тоа е комбинација на оние средношколкине американски, какви калуѓерки бе отиден еден, утепан од Господ (facepalm)
а ти ако не си у куфер гол ич не се ни пикај у него, што ќе си и облечен ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and parvati

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Сдк на The_Mayor да не оди веке на бокс оти наместо да празни негативна енергија таму тој ја акумулира :D
оди на гушкање ебаго,чим така (hug) ....аааааа...е не туку ми ги вади низ нос љубовите мои,ете охриганецон твој ме одби,ке сум му била неверна :igra

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Сдк на The_Mayor да не оди веке на бокс оти наместо да празни негативна енергија таму тој ја акумулира :D
оди на гушкање ебаго,чим така (hug) ....аааааа...е не туку ми ги вади низ нос љубовите мои,ете охриганецон твој ме одби,ке сум му била неверна :igra
Доста ма сегде спамаш веќе аман! (facepalm)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Доста ма сегде спамаш веќе аман! (facepalm)
Сакам да те прашам,шо ти е деновиве? :)
Да не ти касни?
Напагаш а кога треба да поткрепиш со образложение наводно те мрзи ;)
ако сакаш да пробам да те испамам имам доста со факти што да напишам :wub
ама однапред ке кажам,нема тоа да го сторам оти постои трпение спасение,нема тајна што останала трајна :*

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and slb_bobo

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Ништо ма, топ сум си секој ден, секоја вечер :igra
Не ми касни, ама може да касни, рано е сега :cool:
Па и тебе би те мрзело толку да куцаш бе, уствари не бе, заборив, тебе никад не те мрзи па и цела вечер ако треба да го куцаш постот :sreken А мене ме мрзи нормално, после толку ХаГиња све ме мрзи ама ти не разбираш тоа, мислиш дека се карам без докази, без образложенија, а мене само ме мрзи!
Ме мрзи да станам на сабајле од спиење, ме мрзи да отидам до веце на миење ме мрзи да отидам на мочање ме мрзи и за јадење и за вода пиење...
Ме мрзи кога читам се да вртам страница, да одам до продавница, ме мрзи Ивана од мојот клас...
ме мрзи да јадам лук за да бидам лукав, а што треба да јадам за да бидам Курназ?! :rolleyes:
ме мрзи кога спијам да сонувам, ме мрзи јас да се викам Антонио, долго ми е името, ме мрзи да го докажам презимето...
Ме мрзи да сум, стар со бастун...
се сеќавам ме мрзеше и да се родам...
ме мрзи уште катаљарда работи ама ме мрзи да ги кажам :cool:

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Знам и се она што не те мрзи...сакав да кажам де,и не дека не пишувам околу тоа оти ме мрзи едноставно само сметам дека не вреди.А и не ме засега се до момент дур некој не ме праша и се разбира не ме мрзи соодветно да му одговорам.А Ивана од клас не ме мрзи,ме мрзат оние на кои им ја плескам вистината во очи,ме мрзат и оние кои сеуште не се увериле во она што ке го напишам или кажам,ама кога ке се уверат не ги мрзи сами да ми признаат дека се увериле :sreken

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Знам и се она што не те мрзи...сакав да кажам де,и не дека не пишувам околу тоа оти ме мрзи едноставно само сметам дека не вреди.А и не ме засега се до момент дур некој не ме праша и се разбира не ме мрзи соодветно да му одговорам.А Ивана од клас не ме мрзи,ме мрзат оние на кои им ја плескам вистината во очи,ме мрзат и оние кои сеуште не се увериле во она што ке го напишам или кажам,ама кога ке се уверат не ги мрзи сами да ми признаат дека се увериле :sreken
Ајдеее ајдее премногу мрзења во еден пасус, не се важи ова (smoke)
А чекај бе, се друго што набројав не те мрзи? Или те мрзеше и да го читаш целото? :rofl

Статус
Затворена за нови мислења.