бордо црвено црна комбинација ? : ) као сукњичиња на калугерке онија сексиљави американски млади...Карирана брат, омилена и е на Кунис
може ли да биду гол у куфер ?зшто ке нема место за мои аљишта : )
бордо црвено црна комбинација ? : ) као сукњичиња на калугерке онија сексиљави американски млади...Карирана брат, омилена и е на Кунис
може секако,само куфер да имам до четвртокбордо црвено црна комбинација ? : ) као сукњичиња на калугерке онија сексиљави американски млади...
Не бееее тоа е комбинација на оние средношколкине американски, какви калуѓерки бе отиден еден, утепан од Господбордо црвено црна комбинација ? : ) као сукњичиња на калугерке онија сексиљави американски млади...
Доста ма сегде спамаш веќе аман!Сдк на The_Mayor да не оди веке на бокс оти наместо да празни негативна енергија таму тој ја акумулира
оди на гушкање ебаго,чим така ....аааааа...е не туку ми ги вади низ нос љубовите мои,ете охриганецон твој ме одби,ке сум му била неверна
Сакам да те прашам,шо ти е деновиве?Доста ма сегде спамаш веќе аман!
Ајдеее ајдее премногу мрзења во еден пасус, не се важи оваЗнам и се она што не те мрзи...сакав да кажам де,и не дека не пишувам околу тоа оти ме мрзи едноставно само сметам дека не вреди.А и не ме засега се до момент дур некој не ме праша и се разбира не ме мрзи соодветно да му одговорам.А Ивана од клас не ме мрзи,ме мрзат оние на кои им ја плескам вистината во очи,ме мрзат и оние кои сеуште не се увериле во она што ке го напишам или кажам,ама кога ке се уверат не ги мрзи сами да ми признаат дека се увериле