Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
сакам да му кажам на Legioner дека ако не е директно еволвиран во некој пост на одредена тема,немора таму да биде офф топик кога сака нешто да ми каже,може и овде да го направи тоа :)
А за мајата,би била горда ако ме фати некоја маја од таква личност како slb_bobo ,иако не сме истомисленици за многу работи ама поарно од него да ме фати отколку од луге без грам своја сопствена визија :showoff

многу јака визија ќе имаш Плакар :giggle, Мелпомена за твое добро почна и психата да ти наликува на него гледаш не ти годи ај да сум само јас, ама гледај и други членови го забележуваат тоа (smoke)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
многу јака визија ќе имаш Плакар :giggle, Мелпомена за твое добро почна и психата да ти наликува на него гледаш не ти годи ај да сум само јас, ама гледај и други членови го забележуваат тоа (smoke)

:igra Ај нема да набројам за она што забележуваат членовите кога е Легионер во прашање,оти секој сам може да си види,ама ветувам ке одвојам некоја минута две за да размислам за твојот совет :)

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
aloooo bre ljudi zsHto ga tolko ozbiljno sfakjate forum
sHto kur se prepucuete za gluposti i glupavi teme aloooooooooooooooooooooooooooo
остај ги де нека се рчкаат, ако немаат попаметна работа...ние од страна ќе фаќаме сеир :D

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
bolje cicke da fakjam nego seir:rolleyes:
stfarno primetuju deka nekoj ga sfatija forum epten ozbiljno
dajte ljudi prosHetajte malce na vazduh pa cHat pat pisHite nesHto a ne tuj celo vreme ti ovoj ti onoj pa klanovi pa branif se pa zsHto takoj pa ovakoj....aeeeeee kidu da srknu espresce : )

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Демек Пивофест, а мене ми се повраќа. Гарант сум закачил некој вирус или можеби тоа е од оние минерални води на колегата од некоја прилепска фирма.....обична вода со ЦО2. my ass... идам да повраќам. (puke)

Nicole

Староседелец
27 јуни 2012
249
226
643
Денес има причина да пијам, значи ако не се напијам не сум чоек:rofl само ја трезна да бидам не чини:giggle само колку ќе ми успее тоа незнам.

Статус
Затворена за нови мислења.