Одговорено си е ама ти којзнае кај скиташ низ нетов па нит да видиш![]()
па чекав, чекав и ми здосади...човек мора да птенцира некаде за да видиш...иначе ич не ти текнуе на мене
![Се мисли :^) :^)](/images/emoji/wonder_animated.png)
Одговорено си е ама ти којзнае кај скиташ низ нетов па нит да видиш![]()
прв пат слушам за студиите. и кои јазици ги учиш? просветли ме, па може некогаш ќе ти бидам колегаКакво вежбање, само да го положам предметов, па ќе го запалам учебникот.
Применети странски јазици.![]()
Оди во сандаче да се разбереме не тука пред народецовпа чекав, чекав и ми здосади...човек мора да птенцира некаде за да видиш...иначе ич не ти текнуе на мене![]()
Оди во сандаче да се разбереме не тука пред народецов![]()
Во инбокс пази поштарот да не го утнеш,он стои пред поштатанеам ја мака од народецов, не патам од рекла казала барем ти ме знаеш
али ај ради тебе , чекај ме со раширени раци у инбокс ...долазим..![]()
Хахаха филолошки факултет ти е уствари, само така му е називот кај нас. Англиски ми е главен, иначе и италијански и француски учам.прв пат слушам за студиите. и кои јазици ги учиш? просветли ме, па може некогаш ќе ти бидам колега![]()
е знаев дека е филолошки де, само ме интересираше кои јазици.Хахаха филолошки факултет ти е уствари, само така му е називот кај нас. Англиски ми е главен, иначе и италијански и француски учам.![]()
Јазик ти е прв и главен англиски, другите 2 сам си ги бираш, имаш италијански, француски, германски, шпански и албански (последниов само како трет).е знаев дека е филолошки де, само ме интересираше кои јазици.![]()