каде бе? И убав проводЗаслужено одморче за неколку часа. Далеку од интернет и цивилизација
Наредниве 10 дена останете ми во добро расположение и не заборавајте да љубите..
каде бе? И убав проводЗаслужено одморче за неколку часа. Далеку од интернет и цивилизација
Наредниве 10 дена останете ми во добро расположение и не заборавајте да љубите..
Јас ке го љубам slb_bobo за тоа биди сигурнаЗаслужено одморче за неколку часа. Далеку од интернет и цивилизација
и мене истото ми се дешава....некад и цел ден иста песна слушам....Кога слушам некоја песна,ми се случува и преку 10 пати да ја слушам едно по друго,и тоа го правам многу често,ова само мене ми се случува или?
да да..ова е феномен познат како Рипитинг Сајленс...4% од луѓето у светот го имаат..Кога слушам некоја песна,ми се случува и преку 10 пати да ја слушам едно по друго,и тоа го правам многу често,ова само мене ми се случува или?
Ми се допага твојата смисла за хумор...од прв ден на форумот кога се регистрирав ти кажав нели?да да..ова е феномен познат како Рипитинг Сајленс...4% од луѓето у светот го имаат..
да даМи се допага твојата смисла за хумор...од прв ден на форумот кога се регистрирав ти кажав нели?
а ти си феномен за мене !да да..ова е феномен познат како Рипитинг Сајленс...4% од луѓето у светот го имаат..