Еве ме дојдов,ај да видам сега дали ке одиш да си легнеш...ако одиш значи не било до менеСакам да кажам, досадно ми е без melpomena...Си легнувам јас. Поздрав.
Еве ме дојдов,ај да видам сега дали ке одиш да си легнеш...ако одиш значи не било до менеСакам да кажам, досадно ми е без melpomena...Си легнувам јас. Поздрав.
I won'tЕве ме дојдов,ај да видам сега дали ке одиш да си легнеш...ако одиш значи не било до мене
ме имаше уште кога ми пиша Аватарот...Што ако кажам дека е поубав од сегашниот?Следно да те убедам да останиш беше да се соблечам
Отвори ја прикачената датотека 6886
мѕ неџт аватар
ѕоу лике ит?
Си најавив дека е следен,за да не ми го преземе никој....нека преноки овој бар 24 саати да му се собератме имаше уште кога ми пиша Аватарот...Што ако кажам дека е поубав од сегашниот?
ќе се коцкаме заедноСи најавив дека е следен,за да не ми го преземе никој....нека преноки овој бар 24 саати да му се соберат
Сакам плус да кажам дека не ми оди коцкањето од кога знам за себе дека имам потреба од дет шит
Никој неможе ништо да ти наметне ако ти сама сакашкарај го фанот....ме прокоцка
признавам ,сакав! (точно си е тоа..дека никој ништо неможе да ти наметне со сила )Никој неможе ништо да ти наметне ако ти сама сакаш
Ај за еднаш ви простувам и на двајцата