Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Сакам да кажам, заминав во лов на потписи:D

Одиш во договорениот термин со професорката и не ја наоѓаш таму. „Случајно“ отидов да си купам пријава за заверка на семестар и ја гледам професорката моја излегува од анексот.
-Професорке, може ли да добијам потпис?
-Имаш пенкало?
-Не, немам во мене.
-Придржи. (и јас придржувам кеса со поклон и чаша кафе, додека најде пенкало)
-Архитектури?
-Да.
-Повели колега.

И сепак си ја сакам најмногу од сите професорки:) Металка е:D

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and cakar_ulav

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Одиш во договорениот термин со професорката и не ја наоѓаш таму. „Случајно“ отидов да си купам пријава за заверка на семестар и ја гледам професорката моја излегува од анексот.
-Професорке, може ли да добијам потпис?
-Имаш пенкало?
-Не, немам во мене.
-Придржи. (и јас придржувам кеса со поклон и чаша кафе, додека најде пенкало)
-Архитектури?
-Да.
-Повели колега.

И сепак си ја сакам најмногу од сите професорки:) Металка е:D
море тебе у тоа индексот сите 1-цови има да ти бидат,и да земе тоа лап-топот да ти цркне,кулерот одоздола да испадне
да ти а пресече раката и така да а глеаш пресечена и да се смеиш :rofl

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
море тебе у тоа индексот сите 1-цови има да ти бидат,и да земе тоа лап-топот да ти цркне,кулерот одоздола да испадне
да ти а пресече раката и така да а глеаш пресечена и да се смеиш :rofl
Сакам да кажам дека на чакар му посакувам да си фате жена нимфоманка па да го исцаде до даска и него и неговите комшии:rofl. Му посакувам исто така да го фате дедо Мелјо и да му става пудинг меѓу нози и после да го тера да трча се` додека пудингот не почне да му ги раскрваре препоните. И исто така му посакувам да го удре метеор по забот и да му го изваде веќе еднаш да може да седниме ѓоа човеците да се најадиме на раат:D

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Ми текна една прикаска бе...

Во една кочан ладна зима,еден ден си леткало некое врапче,арно ама од студот паднало на земја и замрзнало.Поминала некоја крава покрај него и го пока**ла,бидејќи леп****та била топла ,врапчето се одмрзнало и ги отворило очињата,арно ама таман си дошло при себе поминала лисицата го видела,го фатила и го изела.

А наравоучение????

Епа не секој што ќе ве покака ви е непријател и не секој што ќе ве извади од го**а ви е пријател!

Ете така да си знаете :)

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Секој ден :D

4315957_460s_v1.jpg

Not sure if I caught him looking at me or he caught me looking at him.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Сакам да кажам дека потписиве на пола форум им се неправилни па пак си ги имаат, не е фер, дај воведете некој ред на форумов! (envy) Никој не се придржува кон правилово... 12. Ве молиме вашите потписи да бидат во најмногу два реда, со големина на буквите (size) = 1, со нормален стил на букви (без bold, italic, underline, strikethrough) и со најмногу 10 големи (capital) букви. Во потписот не треба да се употребуваат бои, слики, емот-икони, како и линкови кон други вебсајтови (освен со дозвола на администраторите на „Црнобело форум“ ).

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
СДК сакам нова тетоважаааааааааааааа! (happy)

• Ми се допаѓа
Реакции: 048
Статус
Затворена за нови мислења.