Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Ке сакав да прашам дали знаеш што е човек без јајца ама знам дека знаеш...и не туку ми биди деконцентрирана:D
сакаш да му кажеш на некој?! ''брате немаш муда'' :D

Уффф многууу сум нервозна...Како што може другарка да ме изнервира никој :banghead

Инаку имам другарка што многу се дружимее ,постојано сме заедноо....
Се чекаме секое сабајлее на автобуската за да одиме во школо заедно...
Ии така денес за втор пат јас каснев 5 мин.....И се јавувам на телефон и ја прашувам каде е а таа ми вика дека она е ехее веќе во автобус...кај ке ме чекала она мене толкуу смрзнала надвор...
Ајдее добро не се налутив океј ајде ладно било иако 5 мин можела да ме причека...
Потоа за накај дома ...јас заборавената чадорот си го заборавив во школо :mad:
И бидејки ми е 8-ми чадор од ноември реков дека мора да се вратам....Ја молев 20 мин на автобуска да се врати со мене...а она несакаше ми да слушне и мене више ми пука филмот и и викам ако не дојдеш сега со мене поовеќе моабет да не ми правиш..Она ми вика епаа добро де..големата работа...мене ми е ладно ако смрзнам што ке праиме -.-'...
Инаку јас ја чекав нејзе целоо зимо по 20 мин сум каснела во школо за неа смрзнував па еден збор не реков,бидејки живее во СОС детското село многу пати немала пари јас сум и позајмувала кога ми вратила кога...А и бидејки не седи со мене јас кога ке и речам од наредната година да седи таа секогаш ми вика ...офф епа како јас ке ја оставам..... девојката што седи со неа....како она сама ке седела..Секогаш сум била тука за неа...
Кога сака да ми побара нешто преку телефон ми титка за јас да и се јавам...како јас да работам во оне а ако некогаш недај боже и кренам ке ми се издере дека немала кредит :(
А многу ми викаат дека е себична и гледа само за неа...и дека ке ми забие нож во грб најмалку кога ке очекувам....А јас не им верувам

Више страно незнам што да правам и како да се понашам...Многу ја сакам и несакам да ја изгубам...
Ваш совет како да постапам и што да правам :(
совет,не се замарај ,и не трчај по личности на кои не си им важна ! Ако некој те сака и ако на некој си му важна ќе го покаже тоа !

• Ми се допаѓа
Реакции: ScoobyDoo and cakar_ulav

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
совет,не се замарај ,и не трчај по личности на кои не си им важна ! Ако некој те сака и ако на некој си му важна ќе го покаже тоа !
се салгам со тебе али во случајов јас би гледал дали личноста ке го цени она што ке го направам за неа
според тоа што го кажано таа го докажува спротивното....

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
сдк денеска си го видов класниот од средно :Dсе израдувам многу го сакам тој човек ;)

my baby (inlove)

tumblr_m17f9oQJGi1rrms8zo1_500_large.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Ludaca and Lady*

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Ако не испаднам од дома во рок од пола саат се ке демолирам, хахахаха имам многу енергија а заради времето седам дома и ме фаќа нервоза:D:D:D:D

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Ако не испаднам од дома во рок од пола саат се ке демолирам, хахахаха имам многу енергија а заради времето седам дома и ме фаќа нервоза:D:D:D:D
Немој бе :rofl

Ајде, ајде ќе се оправи времето, јас едвај чекам па распуст :D

• Ми се допаѓа
Реакции: DisturbeD

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Немој бе :rofl

Ајде, ајде ќе се оправи времето, јас едвај чекам па распуст :D
Еееее што убаво распуст, и јас сакам распуст :rofl :rofl , ама јас награда добив:D:D. Од факултетот ме наградија цел јуни испити да полагам :rofl :rofl

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Еееее што убаво распуст, и јас сакам распуст :rofl :rofl , ама јас награда добив:D:D. Од факултетот ме наградија цел јуни испити да полагам :rofl :rofl
Да заврше мај и готово на распуст јуни ми е онака, а ти во јуни ќе полагаш :gjavol

• Ми се допаѓа
Реакции: DisturbeD
Статус
Затворена за нови мислења.