Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК едвај чекам да отидам кај баба на гости и да и преобрнам плакарот, секогаш си најдам интересна облека. Old fashioned со сега што е во мода= perfect. Ми се врти дека има пепито сако, има да го најдам и ако треба ќе го модифицарам ама ќе го носам. И мора да најдам некое црно фустанче :giggle

Друго што ми беше зборот, а да косата кога сум дома ми е најубава на свет, ќе излезам и никаква ќе стане. И да секогаш кога не ми е средена косата и кога не сум нешто дотерана ќе се сретнам со некои згодни момци. |-(

Хммм, а да ми се пие у друштво ама со некоја игрица. Нешто каок beer pong, flip, sip or strip :gjavol. Моите да отидат некаде и сама да останам има јака забава да направам :nerd

Шо сакав друго да ви кажам? Во последно време само се шминкам, досадно ми е и почнам да се шминкам. Ќе си отворам една тема и ќе си ставам од тоа што се шминкам. А сакам и нешто да си сошијам, од шминки на облека се префрлам :D, ќе ја натерам баба(оваа другата баба) да ме науче да шијам на машина. Е тогаш и дизајнерка ќе станам, мајке ми. Уште што не пробав, ама аако убаво е мислам така од се по нешто да си знам. Сега откако станав експерт за правење нокти (умре циганката што ме фалеше), ќе станам за шминка, па и за облека. (wasntme)

Се распишував, може и на блогот вака да се распишува пошто зараѓавен е. Додека пишував речиси бидна и јуфката.

Имајте убава вечер :)

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Ах Lady* што ми направи, ја видов сликата со тортата ама пошто торта немат со цел памет ојдов и си купив чоколадо и сама си го изедов.(wasntme) Не бе не сум јас, не јадев јас, јас реков дека помалку ќе јадам. Ццц ко ненормална сум со ова јадењево, само не знам како не се имам напрено 100 кила ама на добар пат сум.|-(

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Сакам да кажам дека ми се једе бабо бела погача што гу месила бабо твоје девојче

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Се смрзнав ј*боте :frantic
Јас со ќебе сум како мексиканец врз мене
meksikanec-ukr.gif

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Јас со ќебе сум како мексиканец врз мене
meksikanec-ukr.gif

Aлал да ти е мене и тоа не ми помага а и оган е навален а и морам да учам пошто утре имам полагање а не можам книга да фатам пошто се тресам

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Aлал да ти е мене и тоа не ми помага а и оган е навален а и морам да учам пошто утре имам полагање а не можам книга да фатам пошто се тресам
Скопје е котлина арно ама има микро клима изгор лето кочан зима;)

Статус
Затворена за нови мислења.