Сакам да кажам/Сакам да прашам

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
И СДК пошо стварно сум изреволтирана, како бе тоа маските биле ликот на ѓаволот :frantic ,а истите тие кои го тврдат тоа за 1ви Април се тепаат кој поинвентивен костум да облече,и еден месец однапред бараат на гугл,маски,материјали,црцапајки,ѕунѕурки....
Е за ваквите многу сакам да го изглумам Кили,ама стварно!
Лекси, чупе....накриви си ја капата. Нека слават и Бајрам. Секако ова не е народ.

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Лекси, чупе....накриви си ја капата. Нека слават и Бајрам. Секако ова не е народ.

Не,мене не ми смета кој што сака нека слави.Само се чудам како го ругаат Halloween пагански,католички,ваков таков а си слават Св.Валентајн.Епа ако си верник стој си до тоа,и не слави ништо нехристијанско.Ама ајде де,со будала кој се разбрал?Никој!

red dragon

Староседелец
27 март 2013
140
129
643
35
Ако знае некој да ми каже некои подетални информации за курсот за машки фризер што се полага на работничкиот факултет Кочо Рацин?

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Незнам што да кажам,сувишен е секој коментар :x
(превземена слика,сликана на ескалатор во Гтц...)
nezgoda-1.jpg

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Сакам да кажам дека нема ништо полошо од тоа,
да поканиш пријатели на телешка чорба као демек специјалитет,
и наместо да ставиш сјај во тенџерето кое е за миење и стои на коло пред чорбата,
да ставиш сјај во чорбата која е готова..:mad

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Сакам да кажам дека нема ништо полошо од тоа,
да поканиш пријатели на телешка чорба као демек специјалитет,
и наместо да ставиш сјај во тенџерето кое е за миење и стои на коло пред чорбата,
да ставиш сјај во чорбата која е готова..:mad
Тремата е голем непријател :)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Колку е жално кога гледаш дека ништо не може да им ја одврати желбата за пари и материјални вредности на луѓето.
И после една смрт, парите се побитни од животот. Не се сите незгоди низ животот животни лекции и не секој учи од грешки и несреќи. За жал!
Јелена и Небојша Огњановиќ од донации собрале 2 милиони евра за трансплантација на срце на нивната 8 годишна ќерка Тијана. Тијана во април отпатува во Хјустон каде требаше да се изврши операцијата, но срцето на девојчето не издржа и таа почина на 15 јули. Српски Курир, повикувајќи се на извор од банката каде биле уплатени парите, пишува дека родителите на Тијана наместо да ги дадат донираните 2 милиони евра за спасување на други детски животи, ги подигнале парите за себе!
извор