Сакам да кажам/Сакам да прашам

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Нова година? Каква нова година бе. Гледам прееска гужва по маркетине, се купува се и сешто, зошто? Зашто се глупи ете затоа.
Се повеќе и повеќе ми се губи желбата да славам, еве веќе 3 години не ми е гајле. Кога во соба е поладно од надвор нормално дека нема да ми е. Заебии славење, заебии нова година.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Ете уште една година ни помина заедно :)
Во следната Ви посакувам многу здравје, среќа и убави моменти како низ животот така и тука заедно. Да си поминете најубаво каде и да сте и од утре се читаме повесели и посреќни : )
СРЕЌНА НОВА ЦРНОБЕЛИ прва да Ви посакам (hug)

New-Year-Funny-2.jpg

rain-bow

Истакнат Член
21 ноември 2014
174
79
338
Сакам да кажам, почнаа чавките да вриштат по улици, алоооо 6 саат е, не гракајте толку ќе се уморите нема да можете да се изнаденсате во '' лудава '' ноќ.
Ај среќна нова година, се нај нај убаво ви посакувам на сите.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Бидејќи и онака расположение за славење скоро и да не постои, дури и секташите се даун, време е да се прогласи нов датум, анти-нова година со дедо мраз ошишан нуларица и избричен кој ќе краде чоколатца и пакетчиња од деца, со новогодишно дрво под кое ќе се жртвуваат мачки и кокошки сето тоа пропратено со соодветна музичка подлога и гардероба.

Инаку среќна на сите членови, и тие шо се согласувавме во 2014-та и тие шо не се согласувавме, се` најдобро, повеќе пари, здравје, јака љубавна прича и евентуална емиграција по можност ви посакува Аутрајдер :pusi

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
@Outrider абе немој бе .. зошто напиша како ти се чита никот ? Сеа ќе те пријавам, го напиша у грешка тема. Срам да ти е :zelen

Него .. шо е со новава бе ? Мислиш којзнае каква вечер е, сите растрчани ова она. Ако сакаш, секој ден може да ти биде Нова Година .. само изрази си желба и прави она што планираш да го правиш на 31ви вечерта. Сфашта бе :/

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Секоја година истото,а подмрзне малку јас ко санки да имам на нозеве и обавезно нешто слично ми се дешава,(најчесто ко таа горе десно што е) :eek.
I hate winter..
464350861.jpg

И да не заборавам,среќна Нова нека ви е на сите мили мои ЦрноБели,здравје пред се,среќа и многу,многу љубов.:sreken