Сакам да кажам/Сакам да прашам

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
  • Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Тоа Тијана најдобра до сега сме немале ваква песна мило ми е што не влеговме најискрено. Од она што го слушнав песната на Романија ми се допадна досега и не ми се верува дека Полска влезе во финале ама тоа е. Предлагам следна година да не се трошиме со 100 000 евра ќе направиме нешто друго :)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Тоа Тијана најдобра до сега сме немале ваква песна мило ми е што не влеговме најискрено. Од она што го слушнав песната на Романија ми се допадна досега и не ми се верува дека Полска влезе во финале ама тоа е. Предлагам следна година да не се трошиме со 100 000 евра ќе направиме нешто друго :)
Ете оро за гинис ќе се игра со тие пари на пример:)
Има. Вера Јанковиќ и Ристо Самарџиев на Макфест. :zelen
Вера Јанкович...колку одвратно жениште е тоа:eek

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Ете оро за гинис ќе се игра со тие пари на пример:)

Вера Јанкович...колку одвратно жениште е тоа:eek
Ќе ги дадеш како кредит на македонските компании на пример за отварање на нови погони и слично што би отворило нови работни места и ќе имаш некаков бенефит од тие пари вака што Тијана која едвај зборува македонски ја шетавме до Копенхаген на наш трошок ама за вкусови не се расправа.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
До пред девет години овој ден го славев како патронен празник на моето училиште. Знам и дека на овој ден ја запознав мојата симпатија, партнерка за полуматура, и прва девојка. Ама бев вљубен еј! #Детство

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini