Нека ми извинат сите македнски легенди ама по смртата на Колозов требаше со закон да се забранат снимања на ново компонирани “приказни“ со антиталентирани сценаристи , актери , имитатори ... Само не ми е јасно како некопј со нивниот талент си дозволуваат да играт во такви проекти? Дозволија да ми ги упропастат убавите спомени и поимот приказна со новите проекти. Не ми е јасно како телевизите Сител и Канал 5 секоаш имат пари за такви тешки глупости , а немат пари за проекти ко К-15 , Куманија и нешто слично?
Фејсбукштината се зголемува .. луѓето оглупавуваат .. I can't take it anymore :/
Дури и од еден фб статус се забележува полуписменоста на нашиов народ.
еве ви еден ФБ поздрав
Oвој е периотд кд се митиф папагали, мењаф перја, а и можда му пуцаф тостестерони,можда сака да иде у шфаљерајИмам папагал од видот тигрици,,го чувам неколку месеци ... го хранам со смоки,просо,мешавина на разни жита.. е сега проблемот е што последниве неколку денови папагалот е целиот како наелектризиран исто како кога спие , пердувите му се малце потренати а не онака како што се вообичаено. Дали некој знае во што е проблемот?