Сакам да кажам/Сакам да прашам

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
existence тука си ај хелп неможем фајлот на ексел да си го отворам имам ставено лозинка а сга не ми ја прифака неможе човек ни порака да ти пише па тука :zelen

во .rar ти е ставено ? или обичен Excel фајл ?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Е, не е можно толку да сум заспана! Како по ѓаволите можев да фрлам тројка на нашиот кош....и да ПОГОДАМ?!
Ми доаѓа да си ја треснам главата од ѕидот!:mad

Авто-кош!? Па и тројка уште? Се дешава...:D

• Ми се допаѓа
Реакции: TheQueen

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Слушам шпекулации ќе имало пак предвремени избори. Мој предлог ајде сите да ги бојкотираме и фс им кажеме доста ние од игри. Нека се создаде една експертска влада , а оние 123 пратеници и онака џабе ги раниме ние. Со нивните плати нема да има невравотени во Македонија.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Слушам шпекулации ќе имало пак предвремени избори. Мој предлог ајде сите да ги бојкотираме и фс им кажеме доста ние од игри. Нека се создаде една експертска влада , а оние 123 пратеници и онака џабе ги раниме ние. Со нивните плати нема да има невравотени во Македонија.

Кои се тие сите? 2% од народот? Организирај протести, одма ќе ти направат контрапротести партиските војничиња од една страна, од друга страна медиумите ќе ти ја извртат целата поента и ќе те прикажат како ефтин трик на опозицијата.

• Ми се допаѓа
Реакции: Црвена

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Политиката колку што знам не е дозволена на форумов, така да секоја наредна дискусија околу политика ќе биде избришана.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Марија

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com

Не ти е лоша идејата ама си ја утнал државата. Со овој народ ни на концерт не можеме да се собереме не па да бојкотираме.