Сакам да кажам/Сакам да прашам

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
„Расправија со админ“ баааам одма бан. О-хоооо, некој нема никогаш да се оправи ама барем знае како да сопре „расправија со админ“. Плус има правило 17 и 18. :x

(facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Не, не...некои самопрогласени новинари по медиумиве се благо кажано ретардирани и треба да се тужат!
Како бре за твојата шкљ вест или колумна да добие читател плус, ќе ставаш наслов што речиси и врска нема со темата (која патем треба да е информативна), а во тој наслов пишуваш за загуба на човечки живот чиниш временска прогноза е?!
Па некого бре лично го засега веста. Ај што трпи стресови и тага од загуба, па уште да се притресува и на твојот идиотизам?

Красни луѓе со дипломи што ги знам дремат дома за вакви идиоти да полнат штампа со својата игнорантност за значително помала пара.

• Ми се допаѓа
Реакции: Boyle and Saladin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Не, не...некои самопрогласени новинари по медиумиве се благо кажано ретардирани и треба да се тужат!
Како бре за твојата шкљ вест или колумна да добие читател плус, ќе ставаш наслов што речиси и врска нема со темата (која патем треба да е информативна), а во тој наслов пишуваш за загуба на човечки живот чиниш временска прогноза е?!
Па некого бре лично го засега веста. Ај што трпи стресови и тага од загуба, па уште да се притресува и на твојот идиотизам?

Красни луѓе со дипломи што ги знам дремат дома за вакви идиоти да полнат штампа со својата игнорантност за значително помала пара.

Работата е што и тие со дипломи кога ќе им се пружи некоја шанса да напишат свој текст (знаеме кој ја доделува шансата, не), секогаш истиот поминува под окото на „уредникот“. Зборови се кратат, зборови се додаваат. И на крај или едната крајност го папа, или другата. Никогаш не сме помислиле што се дешава во средина. Пошо да има глупи новинари, има. Ама има и паметни. Но во денешно време скоро и да нема квалитетни текстови. How do they do that, I wonder.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Нема нешто поубаво од да си лежиш на топло во кревет со изгаснато светло, да го слушаш невремето надвор и да уживаш во некој добар филм или серија. Сосема сам со себеси (да не ти зборат уз филм колку се плашат од громотевици).
И да знаеш дека утредента немаш обврски и можеш без проблеми да седиш до кога сакаш и да уживаш во звуците од дождот и громотевиците.
Барем јас уживам....

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Нема нешто поубаво од да си лежиш на топло во кревет со изгаснато светло, да го слушаш невремето надвор и да уживаш во некој добар филм или серија. Сосема сам со себеси (да не ти зборат уз филм колку се плашат од громотевици).
И да знаеш дека утредента немаш обврски и можеш без проблеми да седиш до кога сакаш и да уживаш во звуците од дождот и громотевиците.
Барем јас уживам....

Тоо бад тука што не врне .. а сакам да истури.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Значи за ден два ќе може да ја изнесам рибава надвор да ја прошетам.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Значи за ден два ќе може да ја изнесам рибава надвор да ја прошетам.
Можеш можеш. Циклонот Теодор доаѓал.​
Утре и во вторник територијата на Македонија целосно ќе потпадне под влијание на циклонот „Теодор“. Поради тоа времето ќе биде променливо облачно со повремени врнежи од дожд со претежно променлив интезитет. Се очекува вкупно да наврнат 15 до 20 литри на метар квадратен.

:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Kaarikuto

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Сакам да кажам дека Снуп Дог е еден од ретките артисти кои не можам да ги мразам само затоа што прават едноставна музика. Еден од најискулираните ликови во музичката индустрија икад,и сега фати да се бафта со фанк. Каква петарда!