Ох кутрото дете, ќе мора сега да пита за леб.Музичкиот и ТВ могул Сајмон Коел откри дека своето богатство, кое се проценува на околу 180 милиони фунти нема да му го остави на својот син единец, туку дека ќе го донира во добротворни цели.
- Своите пари ќе ги оставам во добротворни цели, најверојатно на деца и кучиња. Не верувам во наследување на пари од една генерција на друга, изјави 53-годишниот Коел.
Сајмон, инаку со својата девојка Лорен Силверман (36) го очекува првото дете.
Музичкиот могул не ја крие својата среќа дека ќе стане татко, но исто така изјавува дека не планира целосно да учествува во грижата околу детето.
На прашањето дали ќе му менува пелени на бебето одговорил без многу размислување.
- Јас тоа нема да го правам, сто проценти нема ниту да се приближам до тоа, изјави познатиот Британец.
Сајмон Коел нема ниту пени да му остави на единственото дете?Уште кога го прочитав насловот се фатив за глава.
Кој што сака нека рече,јас не го оправдувам ова!Не знаев дека и ваква глупост можам да сретнам.За мене ова е исто како да го оставиш детето на улица. Ни жал ни ништо да се немало,бреј.Го жалам детето
Музичкиот и ТВ могул Сајмон Коел откри дека своето богатство, кое се проценува на околу 180 милиони фунти нема да му го остави на својот син единец, туку дека ќе го донира во добротворни цели.
- Своите пари ќе ги оставам во добротворни цели, најверојатно на деца и кучиња. Не верувам во наследување на пари од една генерција на друга, изјави 53-годишниот Коел.
Музичкиот могул не ја крие својата среќа дека ќе стане татко, но исто така изјавува дека не планира целосно да учествува во грижата околу детето.
На прашањето дали ќе му менува пелени на бебето одговорил без многу размислување.
- Јас тоа нема да го правам, сто проценти нема ниту да се приближам до тоа, изјави познатиот Британец.
Сајмон Коел нема ниту пени да му остави на единственото дете?Уште кога го прочитав насловот се фатив за глава.
Кој што сака нека рече,јас не го оправдувам ова!Не знаев дека и ваква глупост можам да сретнам.За мене ова е исто како да го оставиш детето на улица. Ни жал ни ништо да се немало,бреј.Го жалам детето
Абе ајде. Ај прочитај уште еднаш. Сигурно нема откако ќе се роди детето да живее на улица. Ќе го исчува до 18 (или 21 година), па после што си завршило занает ќе си заработи за себе. Тоа ти е западњачки начин на живот. Секој нормален човек би направил така. А не дај му од мало пара, па после ќе биде прв наркоман, коцкар и сл.Музичкиот и ТВ могул Сајмон Коел откри дека своето богатство, кое се проценува на околу 180 милиони фунти нема да му го остави на својот син единец, туку дека ќе го донира во добротворни цели.
Јас да би имал толку пари,не би му го направил тоа на моите деца.Би ги оставил да уживат.И нема врска дека ако некој има пари ги троше на дрога,коцка или слично.Кој како е воспитан.Абе ајде. Ај прочитај уште еднаш. Сигурно нема откако ќе се роди детето да живее на улица. Ќе го исчува до 18 (или 21 година), па после што си завршило занает ќе си заработи за себе. Тоа ти е западњачки начин на живот. Секој нормален човек би направил така. А не дај му од мало пара, па после ќе биде прв наркоман, коцкар и сл.
Уште нероден го жалиш. Добар си. Колкумина се родиле голи, па успеале. Плус гледам си пишал единствено дете. Од каде знаеш дека тоа ќе биде единствено? Комшијата Кире има 2 деца и тоа првото го доби на 51 година. А има 53. А за тоа дали тој ќе му менува пелени, тоа не е алармантно. За пари ќе плати некој/а.Сајмон Коел нема ниту пени да му остави на единственото дете?Уште кога го прочитав насловот се фатив за глава.
Не е точно тоа. Буквално секој што наследил огромна сума од своите, ја прокоцка, пропие, потроши на дроги и буквално на глупости. Штом не ги стекнал некој со свој пот, не работел за тие пари, сигурно нема да знае ни како се трошат. Нема врска тоа со воспитување или не. Нормално има исклучоци што ќе вложат паметно во некои легални бизниси и ќе ги дуплира и триплира тие суми, ама ретки се таквите.Јас да би имал толку пари,не би му го направил тоа на моите деца.Би ги оставил да уживат.И нема врска дека ако некој има пари ги троше на дрога,коцка или слично.Кој како е воспитан.