Сакам да кажам/Сакам да прашам

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Ќе се смири некоја работа и сега ќе се појави некој после една недела да ја смири т.е пак да ја вжешти ситуацијата.
Ало што се замарате со овој оној, а тој се замара пишува.
Уживај си анализирај си теми и дискутирај си.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Што ти е па тебе гајле што ние т.е јас сум се запнала за нејзе? Моја ствар е дали ќе се препукавам или не нели?
Место да анализираш кој со кој се препукавал, анализирај си го сега мислењето.
А да, и вклучи се во дискусија. ;)
Гајле ми е,пошо ко ќе видам као се обидуете да бидете саркастични по форумов трета цицка ми израснуе. Пошо си досадна ко стеница и пуниш страници со идиотски расправии. И немој мене со тој пристап ко да мочаш нагоре.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Гајле ми е,пошо ко ќе видам као се обидуете да бидете саркастични по форумов трета цицка ми израснуе. Пошо си досадна ко стеница и пуниш страници со идиотски расправии. И немој мене со тој пристап ко да мочаш нагоре.
Е не знам стеница што е.
И така од почеток требаше да биде директ во фаца тап тап, не демек со демократски мислења вие она вие ова.
А тоа што сум досадна не е до мене, така ме тера од внатре :D
Пошто моите мислења се глупи еве ти давам простор за следно генијално мислење генијалецу. Повели, сцената е твоја (hug)

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Е не знам стеница што е.
И така од почеток требаше да биде директ во фаца тап тап, не демек со демократски мислења вие она вие ова.
А тоа што сум досадна не е до мене, така ме тера од внатре :D
Пошто моите мислења се глупи еве ти давам простор за следно генијално мислење генијалецу. Повели, сцената е твоја (hug)
Што ти е финтата уствари,ти увек сакаш така директ во фаца тап тап? Убао чоечки ВИ кажав да прекинете со расправиите,што е уште покултурно воопшто не именував никого,и да се концентрирате на дискусиите,што изигруваш сега?

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Што ти е финтата уствари,ти увек сакаш така директ во фаца тап тап? Убао чоечки ВИ кажав да прекинете со расправиите,што е уште покултурно воопшто не именував никого,и да се концентрирате на дискусиите,што изигруваш сега?
Ај јас што изигравам, ама што изиграваше ти кога ни рече сместа да престанеМЕ со расправии?
Шериф?

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Ај јас што изигравам, ама што изиграваш ти кога ни рече сместа да престанеМЕ со расправии?
Шериф?
Mхм. Се извинувам што бев шериф,ајде продужи по твое молим те,гледам твојот начин е подобар. Немам намера со тебе да излагам на крај,и така веројатно само у круг ќе се вртиме,а немам намера.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Mхм. Се извинувам што бев шериф,ајде продужи по твое молим те,гледам твојот начин е подобар. Немам намера со тебе да излагам на крај,и така веројатно само у круг ќе се вртиме,а немам намера.
Ништо, извини што сум таква стеница :zelen

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Ајде сеа соберете се сите против еден член и тупете го уште два дена за тоа кој шо рекол,каде,на кого,и зошто...аман!
Ама секое чудо за три дена...

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Ајде сеа соберете се сите против еден член и тупете го уште два дена за тоа кој шо рекол,каде,на кого,и зошто...аман!
Ама секое чудо за три дена...

Да прашам... дали празниците и викенд деновите се рачунаат во тие три дена, или само работни денови се бројат? (happy)