Гајле ми е,пошо ко ќе видам као се обидуете да бидете саркастични по форумов трета цицка ми израснуе. Пошо си досадна ко стеница и пуниш страници со идиотски расправии. И немој мене со тој пристап ко да мочаш нагоре.Што ти е па тебе гајле што ние т.е јас сум се запнала за нејзе? Моја ствар е дали ќе се препукавам или не нели?
Место да анализираш кој со кој се препукавал, анализирај си го сега мислењето.
А да, и вклучи се во дискусија.
Е не знам стеница што е.Гајле ми е,пошо ко ќе видам као се обидуете да бидете саркастични по форумов трета цицка ми израснуе. Пошо си досадна ко стеница и пуниш страници со идиотски расправии. И немој мене со тој пристап ко да мочаш нагоре.
Што ти е финтата уствари,ти увек сакаш така директ во фаца тап тап? Убао чоечки ВИ кажав да прекинете со расправиите,што е уште покултурно воопшто не именував никого,и да се концентрирате на дискусиите,што изигруваш сега?Е не знам стеница што е.
И така од почеток требаше да биде директ во фаца тап тап, не демек со демократски мислења вие она вие ова.
А тоа што сум досадна не е до мене, така ме тера од внатре
Пошто моите мислења се глупи еве ти давам простор за следно генијално мислење генијалецу. Повели, сцената е твоја
Ај јас што изигравам, ама што изиграваше ти кога ни рече сместа да престанеМЕ со расправии?Што ти е финтата уствари,ти увек сакаш така директ во фаца тап тап? Убао чоечки ВИ кажав да прекинете со расправиите,што е уште покултурно воопшто не именував никого,и да се концентрирате на дискусиите,што изигруваш сега?
Mхм. Се извинувам што бев шериф,ајде продужи по твое молим те,гледам твојот начин е подобар. Немам намера со тебе да излагам на крај,и така веројатно само у круг ќе се вртиме,а немам намера.Ај јас што изигравам, ама што изиграваш ти кога ни рече сместа да престанеМЕ со расправии?
Шериф?
Ништо, извини што сум таква стеницаMхм. Се извинувам што бев шериф,ајде продужи по твое молим те,гледам твојот начин е подобар. Немам намера со тебе да излагам на крај,и така веројатно само у круг ќе се вртиме,а немам намера.
Ајде сеа соберете се сите против еден член и тупете го уште два дена за тоа кој шо рекол,каде,на кого,и зошто...аман!
Ама секое чудо за три дена...
Да прашам... дали празниците и викенд деновите се рачунаат во тие три дена, или само работни денови се бројат?