Сакам да кажам/Сакам да прашам

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Сдк одамна се мислев и сега веќе мислам оти ќе се решам да направам тетоважа...
Веќе најдов добри, само не знам дали да биде на ногата или горе..:unsure
girl,photography,tattoo,woman,tatoo,sexy-d3bfd2673318a41ed796aa50596830b7_h_large.jpgcuidados-para-fazer-tatuagem-com-segurança.jpg
random,tattoo,tatoos,struggle,tatoo,woman-03418ec986491806c13a1936ce0e9132_h_large.jpg

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Отвори ја прикачената датотека 17184Отвори ја прикачената датотека 17185

тетоважата на втората слика навистина изгледа убаво, убаво е и местото и се` комплет.
само што имам слушано дека на тој предел тука кај ребрата повеќе болело.
ама кога веќе си решила..не му ја мисли, само напред ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Отвори ја прикачената датотека 17184Отвори ја прикачената датотека 17185
Вчера на плажа видов девојка имаше како вторава тетоважа, само не толкав текст, нешто како првава слика.
И ептен убаво изгледаше.
Мене ептен ми се убави тетоважите на рака, вака некако, само помали.
Women-Hand-Tattoos.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Направија сам си ладно макијато(јако) затој што за еспресо е мноо вруќо, али поеба се, не сам пија такфо од бифе у Штип
Тисуќу давно неке : ) !!! глупо кафе у п точка м !!!

Еи да, сакам да кажу дека ми што га избришасмо фејсбук на времето га избришасмо заради тија скапани неизживеани работе од кои глеам и Ви по форум се жалите, пишите там на њима да не се понашаф такој, а не нас да не тепаф флешови и да ни давате на знање колко има проста маса по фејсбук и колко скапано се понашаф, фала унапред чао : )

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево

Epic. Franky one of a kind. Голем грев напраив што од пуста радозналост морав да го забришам, ама ќе му ја симнам пак дискографијата.

Што ми беше зборот? Ах да. Ziggy stardust >>>>

So where were the spiders while the fly tried to break our balls
Just the beer light to guide us,
So we bitched about his fans and should we crush his sweet hands?

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena, Bleach and Luckky

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
СКД дека ми се смачи постојано да глумам дека не ми е гајле за ништо,дека сум ладнокрвна и незаинтересирана,кога не сум!Се замарам ете,и шо?Се замарам и за ситни и глупави работи,за бесмислици и шо?Се нервирам ако лакот на едниот нокт ми е малку излупен или ако имам испуштен конец на маицата кој не се ни приметува, ама се нервирам и замарам и шо?Се нервирам и кога неможам да раат да спијам од сите глупости шо ми се вртат у глава,ама тоа сум јас!Таква сум јас...

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
СКД дека ми се смачи постојано да глумам дека не ми е гајле за ништо,дека сум ладнокрвна и незаинтересирана,кога не сум!Се замарам ете,и шо?Се замарам и за ситни и глупави работи,за бесмислици и шо?Се нервирам ако лакот на едниот нокт ми е малку излупен или ако имам испуштен конец на маицата кој не се ни приметува, ама се нервирам и замарам и шо?Се нервирам и кога неможам да раат да спијам од сите глупости шо ми се вртат у глава,ама тоа сум јас!Таква сум јас...

Истооо...

• Ми се допаѓа
Реакции: Aleksis

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Три девојчиња на кафе
Прво прашуеф кој е пасфорд за вифи, па тк наручуеф што ке пиеф
Саат време муабет не си направисфа, убисфа се ќутајке и у ајфони гледајке, сојке !