Сакам да кажам/Сакам да прашам

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Еве сме, пред прагот на уште едно лето. Тропските горештини веќе ја зафатија земјата, а летните одмори за кого како - веќе почнаа.
И пак ли, тоа што форумов хибернира и од време на време се храни со по некое мислење на оваа и слични теми, ќе го препишеме на летото и одморите? :D
Не дека нешто посебно сум трогната, ама чисто ме интересира зaшто лани цело лето многумина тврдеа дека тоа е причината, па да си прашам и за оваа година : )))
Не дека нешто ќе смени тоа... јас пак сум тука, форумов исто...
Убаво ни е :zelen

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Еве сме, пред прагот на уште едно лето. Тропските горештини веќе ја зафатија земјата, а летните одмори за кого како - веќе почнаа.
И пак ли, тоа што форумов хибернира и од време на време се храни со по некое мислење на оваа и слични теми, ќе го препишеме на летото и одморите? :D
Не дека нешто посебно сум трогната, ама чисто ме интересира зошто лани цело лето многумина тврдеа дека тоа е причината, па да си прашам и за оваа година : )))
Не дека нешто ќе смени тоа... јас пак сум тука, форумов исто...
Убаво ни е :zelen

Затоа што ретко кој член се замара да дискутира.
Поинтересни се чат муабетите од другите теми.
А за караници први сме.
Нема кој знае каква филозофија.:D

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
СДК дека апсурдни ми се постојаните банови на melpomena и slb_bobo и банот на cakar_ulav . Навистина. Сега активноста ни се сведува на моментални чувства и хит на денот, тие колку толку ги заживуваа темите. Не викам дека сум поинаква, и јас напнувам само таму, ама бар тие тројца се присутни во сите подфоруми и теми и спаѓаат во топ 20 најактивни членови. Штета.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Ти се намочам на културните луѓе што седат ко кучиња од месара пред штандот за га-га книги, за да отпосле се нафрлат ко гладни ајкули и земат по 10тина за наводно „свои лични пријатели“. И уште потажно е после 10тата минута од егзистирањето на дешавката, ги гледаш истите луѓе дим да ги њама. Кои лицемери за културната елита.