Сакам да кажам/Сакам да прашам

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
СДП DarkPassenger го избришав потписот,ама ме интересира зошто е несоодветен?Потписот требе да биде само една реченица или...?

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
СДП DarkPassenger го избришав потписот,ама ме интересира зошто е несоодветен?Потписот требе да биде само една реченица или...?

Потписот треба да биде најмногу 2 реда. Твојот беше со 2 строфи. И опомената не беше со казнени и истекува за една недела.

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy

Што очекуваш од наголемиот бескичмењак на театарската сцена да ти пласира квалитетна комедија...
Општо познато е дека Веснето е синоним за исполитизиран актер по своја воља, исто како и Паско што е исполитизиран археолог, Миленко исполитизиран водител, Латас исполитизиран „доктор“.

Но нејсе, политиката во моментов не вродува квалитетна дискусија, затоа тука ќе запрам.

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
Што очекуваш од наголемиот бескичмењак на театарската сцена да ти пласира квалитетна комедија...
Општо познато е дека Веснето е синоним за исполитизиран актер по своја воља, исто како и Паско што е исполитизиран археолог, Миленко исполитизиран водител, Латас исполитизиран „доктор“.

Но нејсе, политиката во моментов не вродува квалитетна дискусија, затоа тука ќе запрам.
Му конкурира на момчево

• Ми се допаѓа
Реакции: pilot

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Своевремено се сеќаам коа на А1 беше едно шоу на Јофе кој да не речам тогаш беше гуштер во својата професија. Проблемот е што Сител ангажираа професионален актер (кој сепак има штоф позади себе) за така понижувачка емисија. Тоа е таа трагедија на медиумското тло.

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
СДК
Населбава ми вриет од браќата влегвам во еден маркет и ми зборват албански и јас велам да една кеса. А не знам шо ми рече.:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: pilot