Сакам да кажам/Сакам да прашам

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
СДК дека сум цар. На екстерното по математика единица. Браво! А одлична ученичка, со први места на натпревари по математика. Ама уште од старт знаев дека ќе имам најмногу тројка бидејќи 5-6 прашања беа од теми кои воопшто ни ги немаа предадено. Од тука се изнервирав и не сакав ниту да решавам понатаму. Шта буде, биче...

СДК 2 цел ден ми е лошо, никако да оздреавеам бре. Ми се здосади се. Имам вртоглавица и уште 3 теми да повторам физика за на екстерно. Се чудам какви прашања за таму имаат измислено... Пиши пропало, уште пред да го полагам.

Сума сумарум, се разочарав. Од се. Највеќе од себе. И покрај случките од вчерашниот ден не успеав да се расположам.
Отидов да спијам, пак качив температура.
Воздра.

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК дома се немам свртено, за на училиште да не збориме.
Оваа недела да одговорам уште по неколку предмети и готово.

СДК2 едвај чекам да дојде 7јуни и да отидам на камп.:igra

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Вчера направив две години откако првпат се вработив. Јебига, брзо поминува времето

• Ми се допаѓа
Реакции: alba and Badgirl

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Јас да сум некој фактор во државава, она аск.фм со закон ќе го забранам. Не, озбилно, како што на школо фејсбукот едно време ни го блокираа, така ќе го забранам. Ако некаде ми дошло желба да ги наплескам сите оние збеснати дечишта, е тогаш е кога ги прочитав постовите.

Пост 1: Анонимен: ХХХХХХХхххххххххххххххххх скината си?
Наде: Бегај бе манијак еден!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Пост 2: Ку4ко може6 да ми се фати6, само се бламира6 кога сака6 да ме копира6.

Пост 3: - Досадно ми е.
- Ај да се е***е
- Јас со тебе? НИКАааааааааааАААААААААААДдд.

Пост 4: линк од некое дечиште со фризура Џастин Бибер и напрчено муце и под него прашање УБАФФФ ти е?

Пост 5: Панче 5д и Цене 4а.

Не бевме вакви ние бре, вистина не бевме. Уште не знаат мрсулите да си ги избришат, пишуваат за кинење, дупење и што ти уште не.
Новиве генерации се поненормални и поненормални се.

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Kitty Среќен роденден! (cake) Да си ми жива и здрава, многу здравје и успех на секое поле, духот и насмевката да ти бидат вечни и да си останеш позитивна како и до сега :) :*

фала Трајчеее(hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
СДК
Сведок сум на тоа колку луѓето се менуваат кога ќе отидат да студираат надвор од својот град. Некои на подобро некои на полошо.
Имам една другарка во средно многу беше мирна и сериозна, еве сега на факултет многу се отвори девојчево, дури и премногу.:eek

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Среќен сум после долго време.Старката шо беше надзор од бетон на објектот ни заминува во пензија.Со најголема торта ќе ја испратам во пензија.Да и е**м тоа гадурата.