Озбилна сумМе буниш со прашањево, не знам дали си сериозна или се зезаш.
гледаш ли дека се смеам?
Глупости зошто би се зезала за такво глупо прашање.
Озбилна сумМе буниш со прашањево, не знам дали си сериозна или се зезаш.
Значи погрешно поврзани се кутиите, но сепак автоматските осигурувачи при некаков спој мора да деагираат односно да се исклучат. Па така не би се направила штета никаква, али свашта и тие кизнај како се поврзани на денешно време ке бапнат клешта во џеб и сите мајстори се , јас до душа до каде имам местено иснталација никој не се пожалил, немало никаква мана.Aвтоматски се осигурувачите...
Да не беа немаше толку да кревам паника...
Ги имаме тие за кои што зборуваш ти...
И еве како настанало спој?
Не ми е јасно...
Да се беше еднаш случило во ред.
Втор пат се случува.
Овие си признаа дека грешката е до нив...
Сијалица од лустер?! ако ти е лустерот со топки, мора да ги извадиш топките, па едноставно сијалицата ја одвинтуваш, ја вртиш на лево, и ставаш нова сијалица, ја клаваш топката, и ке си свети!Озбилна сум
гледаш ли дека се смеам?
Глупости зошто би се зезала за такво глупо прашање.
Значи погрешно поврзани се кутиите, но сепак автоматските осигурувачи при некаков спој мора да деагираат односно да се исклучат. Па така не би се направила штета никаква, али свашта и тие кизнај како се поврзани на денешно време ке бапнат клешта во џеб и сите мајстори се , јас до душа до каде имам местено иснталација никој не се пожалил, немало никаква мана.
Оф леле, во една куќа имам сретнато ситуација, да усигурачите се поставени само заради естетика, значи мајсторов не знаел, да ги спроведи каблите до табла, а луѓево цела година живееа без усигурачи.Знам јас како работат...Но еве не се исклучија по втор пат...
А кај нас штетата поголема не можеше да биде.
Што зборам до сега..
Сите мајстори ниту еден асален.
Едноставно звучи, а ако се изгорам?Сијалица од лустер?! ако ти е лустерот со топки, мора да ги извадиш топките, па едноставно сијалицата ја одвинтуваш, ја вртиш на лево, и ставаш нова сијалица, ја клаваш топката, и ке си свети!
те заебава бе, аманСијалица од лустер?! ако ти е лустерот со топки, мора да ги извадиш топките, па едноставно сијалицата ја одвинтуваш, ја вртиш на лево, и ставаш нова сијалица, ја клаваш топката, и ке си свети!
Па мислам дека не си до толку, па да ја ваѓаш сијалицата додека е пуштена(во случај ако свети- да не е цркната сијалицата)Едноставно звучи, а ако се изгорам?
Ако де, со нејзината заебанција, може некој друг да прочита што пишав, па да го подрма струја малцете заебава бе, аман
Thank youПа мислам дека не си до толку, па да ја ваѓаш сијалицата додека е пуштена(во случај ако свети- да не е цркната сијалицата)
Иначе тоа што звучи-дава некаков шум, тоа значи дека има фатено бигор внатре во фасонката.