Сакам да кажам/Сакам да прашам

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
СДК , Господ гледа.
Реал биди среќен и до овде што дојде.

....А ние никогаш нема да знаеме што ќе се случеше доколку вистинскиот тим (МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД) денеска играше против Дортмунд.

Иако сум фан на Јунајтед, би се плашел од овој мотивиран Дортмунд. Искусниот Јунајтед сеуште нема средишни играчи кои што можат да ја диригираат играта, за жал.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
СДК , Господ гледа.
Реал биди среќен и до овде што дојде.

....А ние никогаш нема да знаеме што ќе се случеше доколку вистинскиот тим (МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД) денеска играше против Дортмунд.
Јас знам што ќе се случеше. Ќе губеше со 5:1. :mstickle

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Иако сум фан на Јунајтед, би се плашел од овој мотивиран Дортмунд. Искусниот Јунајтед сеуште нема средишни играчи кои што можат да ја диригираат играта, за жал.

Никогаш не се знае со Јунајтед. Најмалку кој се очекува, знае да изненади.

Како и да е. Финалево ќе биде шваба против шваба :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Kaarikuto

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Мислам дека напишав веке дека ги повикав одговорните то ест оние од ЕВН од мојот град.
Еднаш ги викавме направија нешто...Колку да не е без ич.
Еве пак.
Што треба да се случи?Сите да се запалат па да направат нешто?
Свашта...
Хмм, чудна работа, значи ви јавува некој спој во куќата односно погрешно поврзана иснталација на куќата, или танки кабли имаат ставено, па тие танки кабли не можат да искрепат бојлер и сл, се топат на некое место и избива спој, но во куќата сигуно имаш осиугувачи, по се мислам дека имаш од старите осигорувачи, ти пропорачувам да сторите нешто да ги промените усигурачите да ставите автомацки, кога ке избие таков спој нема никаква штета да се направи односно само осигурувачот ке го прекини доводот на струја, е сега уште едно би препорачал да се проверат кутиите каде што се врзувани штекерите, можно е да не се солидно изведени,значи дали ке можеш да ми кажеш кога поточно ви е ставена инсталацијата.

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Хмм, чудна работа, значи ви јавува некој спој во куќата односно погрешно поврзана иснталација на куќата, или танки кабли имаат ставено, па тие танки кабли не можат да искрепат бојлер и сл, се топат на некое место и избива спој, но во куќата сигуно имаш осиугувачи, по се мислам дека имаш од старите осигорувачи, ти пропорачувам да сторите нешто да ги промените усигурачите да ставите автомацки, кога ке избие таков спој нема никаква штета да се направи односно само осигурувачот ке го прекини доводот на струја, е сега уште едно би препорачал да се проверат кутиите каде што се врзувани штекерите, можно е да не се солидно изведени,значи дали ке можеш да ми кажеш кога поточно ви е ставена инсталацијата.
А ти експерт си за тоа?
Имам еден пробљем.
Ми цркна сијалицата незнам да ја променам, да не знаеш да ми кажеш како иде тоа?
Комплицирано ми е некако..
Хмммм....think think think..

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
А ти експерт си за тоа?
Имам еден пробљем.
Ми цркна сијалицата незнам да ја променам, да не знаеш да ми кажеш како иде тоа?
Комплицирано ми е некако..
Хмммм....think think think..
Ме буниш со прашањево, не знам дали си сериозна или се зезаш.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143

Aвтоматски се осигурувачите...
Да не беа немаше толку да кревам паника...
Ги имаме тие за кои што зборуваш ти...
И еве како настанало спој?
Не ми е јасно...
Да се беше еднаш случило во ред.
Втор пат се случува.
Овие си признаа дека грешката е до нив...