ууууууууууууууф ми се плаче ми се вриште
ме разбудија во 9 саат како вампирка и го прелеаа лончето,капачето летна,главата ми чури
вауууууууууууууууу
комшииве,е затоа не сакам зграда бреееј
секој ден ама баш секој ден копаат во станот,го реновираат,од ново го прават аман бре а зградата е стара
мислам дека бруската нивна и бор машинката ми влегоа во кревет,веднаш под нашиот кревет работат
чукаат,пустат,аман веќе
разбирам секој ден работно време од 9 им било,океј не се нервирам ама и навечер до 9 им било-е тоа неможам да го сватам
плус дојде и долгопосакуваниот викенд,сака човек како човек да поспие повеќе а они исто работно време од 9 им почнува и си почнаа фино лепо да ме бушат
и мене и мојот стан
неможев веќе,трпението и толеранцијата ми завршија,станав како зомби на пижами и им се симнав
ваууууууууууууууууу цела зграда ја разбудив
викав викав и се изнавикааааав,ми викаат дека главниот на куќен совет кој живее неколку спрата подолу му кажал слободно и недела да си работат зошто на никој од комшиите не им сметале (мисле на него не му сметаат зошто се далеку од него-а ниееееееееее,ние ќе работиме со нив уште рано сабајле)
му викам епа еве сега имате поплаки,и му викам и деца имам и цел ден работам и на факултет одам и една недела успеавте да ме разбудите
а тој-ама немој комшике не сакам да се караме
и готово се изнавикав,му кажав дека јас ке разговарам со шефот на куќниот совет,и дека ке го пријавам
тие немаат осет бреее-луѓе без осет
п.с.дечко ми ми се смее,јас таква бледа,зомби во лицето сигурно сум ги исплашила,и еве ги сега не бушат,малку потивки се