За 3 дена, 12 саати, 48 минути и 56 секунди ќе падне првиот снег во Македонија, не се секирај додека трепнеш ќе помине времето еве веќе станаа и 50 секундиСДП кога ќе врне снег?? Секаде врне само тука во Македонија не врне
Не работат таговите,затоа не ти одговорил!Сама си прашала ..сама да си одговорам, колку да не ми виси прашањето.....НЕМА МОЖНОСТИ
Ако маж е женкар, дали жена е машкарка? Ако жена е к***а, маж е пичкар? Чисто јазични прашања кои ме чешаат - некогаш и од морална гледна точка, а понекогаш од ниво на вулгаризам и сексизам...
Vednas so predrasudi! Drugo cheshkashe ama koj da svati...Од морална и етичка гледна точка се работи за Имбецил
Знаеш тоа,кога ќе го спомнеш жнскиот полов орган пред имбеџил со исранета сексуална ориентација,или народски речено "пешко",морон кој функционира на едносмерен напон,што друго би рекол освен да се бламира со погрдности!Vednas so predrasudi! Drugo cheshkashe ama koj da svati...
Курвар можеби?Ако маж е женкар, дали жена е машкарка? Ако жена е к***а, маж е пичкар? Чисто јазични прашања кои ме чешаат - некогаш и од морална гледна точка, а понекогаш од ниво на вулгаризам и сексизам...
Kurvarite i Pickarkite se edna druga dimenzija mislam.Курвар можеби?
Не,се е исто но со различни нијанси!Kurvarite i Pickarkite se edna druga dimenzija mislam.