СДК , 6 дена како сум во Мк и одма нервоза ме фаќа, ми помина меракот, си одам назад другата недела. Дефинитивно ме гушат луѓето тука, значи зборувам генерално, ме пукнаа со прашања за личниот мој живот, се ги интересира .
Денеска шетав во Куманово, мала промена , се беше во ред додека не почна она македонското да се споредуваш со другите. Ме заболе курот мене кој како живеел, ама ете ми ја полнат главата со срања и негативна енергија.
Искрено , не сакам да звучам фрустрирано, ама никако не можам да живеам помеѓу овај наш народ. Апсолутно се ме нервира !!!
Арно си знае сестра ми, нема што к*р да иде во Мк, мирна глава во Швајцарија. .... а јас која будала сум па идам тука ко да не знам дека одма ќе почнат да ме живцираат од роднини, комшии па се до 3 колено, маме им јебем.
Тоа е, ми скисна, значи немам јас ништо против шетање низ Македонија, ко човек да се седне да се јаде наша храна, но за жал голем процент од луѓето ме гушат со прашања и постојано се жалат, се не им чинело ,,,,, 100 пати сум рекла ако нешто не ви чини правете ризик и промена оти никој друг нема да ви го направи животот подобар ако дремете ко мисирки цело време.
Ај доста замарав, морав да се испразнам и сама да си олеснам