И што се случува на крај...
Таман мислиш дека полека се средуваш.. Таман се охрабруваш дека можеш и без некој..... Дур седам на тераса со кафето в раце и се смеам со мојве доаѓа бе!!..... идиотот од таа страна иде .. па и со наведната глава .. као усрамен..
Влегов внатре уште се немаше ни по скали качено..
Саат време остана надвор што стори еве веќе 3 дена нз .. и влегува мајка ми и вика... мора да се вратиш назад! Се слага да биде се како што ти сакаш ама мораш...
Немоќно реков НЕ САКАМ.. ама на тоа она ми вика како да не ме знае... немој да мислиш дека ќе ти дозволам како млада мома да живееш и да шеташ..
Знаев јас уште од првиот ден она кон што цели......
Тоа е.. Јас избрав.. јас ќе си трпам.. други чаре нема..
Поставив ултиматуми.. Се трудам јас да ја држам врскава в раце. . .
Боже! Не е можно како може...
А бе! Бесилканемибега!
Таман мислиш дека полека се средуваш.. Таман се охрабруваш дека можеш и без некој..... Дур седам на тераса со кафето в раце и се смеам со мојве доаѓа бе!!..... идиотот од таа страна иде .. па и со наведната глава .. као усрамен..
Влегов внатре уште се немаше ни по скали качено..
Саат време остана надвор што стори еве веќе 3 дена нз .. и влегува мајка ми и вика... мора да се вратиш назад! Се слага да биде се како што ти сакаш ама мораш...
Немоќно реков НЕ САКАМ.. ама на тоа она ми вика како да не ме знае... немој да мислиш дека ќе ти дозволам како млада мома да живееш и да шеташ..
Знаев јас уште од првиот ден она кон што цели......
Тоа е.. Јас избрав.. јас ќе си трпам.. други чаре нема..
Поставив ултиматуми.. Се трудам јас да ја држам врскава в раце. . .
Боже! Не е можно како може...
А бе! Бесилканемибега!