Сакам да кажам/Сакам да прашам

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
И што се случува на крај...
Таман мислиш дека полека се средуваш.. Таман се охрабруваш дека можеш и без некој..... Дур седам на тераса со кафето в раце и се смеам со мојве доаѓа бе!!..... идиотот од таа страна иде .. па и со наведната глава .. као усрамен..
Влегов внатре уште се немаше ни по скали качено..
Саат време остана надвор што стори еве веќе 3 дена нз .. и влегува мајка ми и вика... мора да се вратиш назад! Се слага да биде се како што ти сакаш ама мораш...
Немоќно реков НЕ САКАМ.. ама на тоа она ми вика како да не ме знае... немој да мислиш дека ќе ти дозволам како млада мома да живееш и да шеташ..
Знаев јас уште од првиот ден она кон што цели......
Тоа е.. Јас избрав.. јас ќе си трпам.. други чаре нема..
Поставив ултиматуми.. Се трудам јас да ја држам врскава в раце. . .
Боже! Не е можно како може...
А бе! Бесилканемибега!

ile.jovanovski19

Истакнат Член
26 јуни 2017
15
2
103
29
Sto znaci napucheni usni- duck face na selfi?
Staro mlado gi vrti ustite na fb a jas ne razbiram koe e znachenjeto.
Гревој манастирски тие самите да знаат арно ќе биде. И мене ме интерсира тоа, ама сигурно ги прчат муцките за да излезат до израз јаболчниците ( мислам така се викат) на лицето.

Sent from my 5010X using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
И што се случува на крај...
Таман мислиш дека полека се средуваш.. Таман се охрабруваш дека можеш и без некој..... Дур седам на тераса со кафето в раце и се смеам со мојве доаѓа бе!!..... идиотот од таа страна иде .. па и со наведната глава .. као усрамен..
Влегов внатре уште се немаше ни по скали качено..
Саат време остана надвор што стори еве веќе 3 дена нз .. и влегува мајка ми и вика... мора да се вратиш назад! Се слага да биде се како што ти сакаш ама мораш...
Немоќно реков НЕ САКАМ.. ама на тоа она ми вика како да не ме знае... немој да мислиш дека ќе ти дозволам како млада мома да живееш и да шеташ..
Знаев јас уште од првиот ден она кон што цели......
Тоа е.. Јас избрав.. јас ќе си трпам.. други чаре нема..
Поставив ултиматуми.. Се трудам јас да ја држам врскава в раце. . .
Боже! Не е можно како може...
А бе! Бесилканемибега!
Е ако си избрала не значи дека мораш да трпиш. Ќе си го уништиш животот ако си со некој од што мораш.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@Untouchable сакаш да кажеш дека го сакаш ама малце не го сакаш ?
Нели тоа "немоќно" е како да си на раскрсница,а клучното прашање е нели дали ти го сакаш вистински или поради стројниците ?
Сега без лутење али ова ултиматум и немоќно односно (сакам и не сакам) мене многу ме потсеќа на ДУИ и Али Ахмети (сум го споменувал)
нели не признавам прецедател на држава ама малце признавам да сум амбасадор тоа е некако мину идентитет на човек е сега можеби во твојот случај он е Али Ахмети или ти си Илинка Митрева 3то нема...
Јас ти посакувам убавини само да те пратат и да си правиш како што ти е тебе убаво (само сум реален како и секогаш) ;)

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Дали сакате повторно да го активираме натпреварот во фотографија? @Ita :DD

• Ми се допаѓа
Реакции: escape