Исусовите, индијанските или божјите?Те немаше кога се расправавме за Исусовите заповеди .. требаше таму да се вклучиш ..
Инаку почлитувај ги и ке добиеш внатрешен мир, ке се добиеш себе и се друго
Been there, done that !
Исусовите, индијанските или божјите?Те немаше кога се расправавме за Исусовите заповеди .. требаше таму да се вклучиш ..
Инаку почлитувај ги и ке добиеш внатрешен мир, ке се добиеш себе и се друго
Been there, done that !
Без разлика дали врне или не , организацијата во Македонија пат или кој и да е под кого и да е за греота е , нема врска тоа дали шлајфува или не , за да ти како институција односно како држава овозможиш да биде безбеден патот треба да ги организираш односно координираш луѓето на терен , има капацитет да бидат тие најкритични делови чисти ,а кога сме кај стража луѓето ја знаат на памет и секогаш била чиста , ако нешто чистат како што треба тоа е Стража , зборот ми беше дека кон Петровец автопатот вчера сабајле во 8 не бил згазен од нога ,а камо ли од кола или па некој да го дотера тоа , па ај да загине некој ако не ...
Јас тоа не го разбирам
Добро де, демек божји .. Не сум по религијата, верата.Исусовите, индијанските или божјите?
Јас мислев индијанскитеДобро де, демек божји .. Не сум по религијата, верата.
Но како и да е и тие и тие заповеди се супер за следење, сите симполизираат прочистување телото, на животот на светот, воздигнување на духовноста а снижувње на материјалноста и егото, така да бујрум ако си за медитација ^_^
Абе бегај, биле вработени т.е. пуштени на терен 180* лица ако не се лажам низ цела македонија. стави ги по 3-ца во камион = 60 камиони. Доволно се за да биде исчистена Македонија? Не би рекол.Без разлика дали врне или не , организацијата во Македонија пат или кој и да е под кого и да е за греота е , нема врска тоа дали шлајфува или не , за да ти како институција односно како држава овозможиш да биде безбеден патот треба да ги организираш односно координираш луѓето на терен , има капацитет да бидат тие најкритични делови чисти ,а кога сме кај стража луѓето ја знаат на памет и секогаш била чиста , ако нешто чистат како што треба тоа е Стража , зборот ми беше дека кон Петровец автопатот вчера сабајле во 8 не бил згазен од нога ,а камо ли од кола или па некој да го дотера тоа , па ај да загине некој ако не ...
Јас тоа не го разбирам
"Исто е, ама не е исто“. После долго мислење, Мујо се предава и Хасо почнува да му објаснува: „Е, па, Мујо, тоа е кога сега јас би го ставил мојот пенис во твојот задник. Во тој момент и ти имаш пенис во задник и јас имам имам пенис во задник. Е, тоа е исто, ама не е исто“.Исто е.
Јас мислам дека има еден профил diva orhideja кој е баниран. Случајно тој да не е твој??Не е дупли профил, плус сама си се пријавив и реков дека лозинката на профилот ми е заборавена и неколку пати се пријавив ама на мејл не ми пративте повратно ништо..сам гледаш дека никот Мистерија не е баниран, седи отворен и не се користи.
Мислам дека еднаш и ти праша за мене каде сум, каде исчезнав а сега сакаш одма да ми поделат бан(дали нешто друго знате овде на форумов освен банови и делење на казнени да ставате)
Да, мој е. Во што е проблемот кажи?Јас мислам дека има еден профил diva orhideja кој е баниран. Случајно тој да не е твој??