Добро, ќе го оставам, нека стоииииииииииииииии, штом ти така велиш..ама да не го здоболат нозетеОстај го човекот нека си постои, негова работа што ќе работи.
Добро, ќе го оставам, нека стоииииииииииииииии, штом ти така велиш..ама да не го здоболат нозетеОстај го човекот нека си постои, негова работа што ќе работи.
Веќе личиш на себе, тоа сакав да ти го кажамДобро, ќе го оставам, нека стоииииииииииииииии, штом ти така велиш..ама да не го здоболат нозете
Oстај го бе, го гледаш таен агент против форумот е, демек стајте ме админ за форумот да работам |Ооооооооо, здраво Егзи, арно ти текна да се пријавиш
Темата си беше убаво отворена и нема везе колку се номинирани..требаше само културно да одберете и да ја затворите..(колку да си најдете работа малку за да не дремете бадијала).
Искрено да ти кажам дека не ми е јасно ни што сака, ни како сака, ни зошто е на форумов....а и прашање е дали воопшто е присутен на форумов.Oстај го бе, го гледаш таен агент против форумот е, демек стајте ме админ за форумот да работам |
Гледаш сака без членови да стане форумот... no logic at all
Скоро петта година од моето членство тука. Можеби делува детски, ама буквално со форумов и сите настани и случувања тука изразнав и се менував и имам посебни симпатии кон него иако сега многу, многу слабо пратам портали.
Сакам да кажам дека навистина ми е криво што последниве една или две години, една или неколку, веќе не знам, личности го уништуваат, намерно.
Се согласувам со тебе, треба да си најдат малку работа и да не дремат бадијала. Пример да почнат да делат банови на дупли јузери.Ооооооооо, здраво Егзи, арно ти текна да се пријавиш
Темата си беше убаво отворена и нема везе колку се номинирани..требаше само културно да одберете и да ја затворите..(колку да си најдете работа малку за да не дремете бадијала).
Уште малку и ке ги стигнат Металика у минутажа