Од things that make me cringe, издвојувам:
- Шуто, ем се боде. Лик кој никако и во ништо не се разбира. Слушнал, ама не дочул, ниту па го заинтересирало да провери, ама битно вергла. Битно има мислење, базирано на којзнае што... ама го има, и не му е срам да го истресе, ниту пак дефанзивно да те отера у три лепе ако му побараш аргумент.
Најгласното гласачко тело во Фиромистан, за жал.
- Ликови што се стварно нешто над просекот, ама мислат Хокинг го надминале. Прочитале малку повеќе од „Двојната Лота“, се со нешто повеќе познавања од просечниот Македонец. Соли и труби насекаде за својата посебност. Осеќа потреба секоја негова мисла да биде забележана на социјалните мрежи ко бисер и подарок за светот. Претставничкиве од мојов пол па се на ниво погоре на cringe скалата. Снегулка синдром пошто ѝ текнала една досетка која била смешна на 5 души, па сега се смета за Меркел на хуморот и посебноста, и осеќа потреба да ги гуши сите околу за да ја приметат. Јас, па јас, ама чек јас да чуеш... моето е посмешно, ама јас посебна, јас Лајла Грејс не читам ко сељанкине, а ВМРО ќе не грее ли нас што сме сингл, јас фрижидерот го љубам, затоа сум сингл hehe.
Океј е, очајно се приметува после првите 20 жалења - никој не ве дупи и барате плодач.
Source: Се вртев по Твитер последниве два дена. На 1/4 интелигенција, фрштат 3/4 од примериве.
Also: ова погоре.
Па зошто бе, луѓе?