Сакам да кажам/Сакам да прашам

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Секој во себе носи по некое вакво животинче.

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
И конечно дојде денот, и ја чекам ноќта ... ги бројам часовите, и како одминуваат се повеќе ме фаќа адреналин, биче јако вечерас (wasntme)

Болдот на крај на реченицата - огромна грешка!
Нема многу да пишувам сега, бидејќи не сум баш во состојба моментално, тоа ќе го сторам деновиве во темата Личен дневник, за да ми остане доживотно во успомен, додека ми е се' тазе, да можам да ја доловам најдобро што можам атмосферата.
Ќе опишам само со 1 збор ... вечерта беше оргазмична.

А јас сум моментално за у болница, или у најмала рака речено, наредни месец дена треба да одам на физикална терапија, зашто сум буквално осакатена и не си го осеќам телото, бев во Партер 1, кај што беше најкрваво.
Специјално доловено со нивна песна ... (фали на форумов смајли од осакатено човече, да имаше тоа ќе го лупнев сеа), или нешто најслично - (punch)

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden and violetmoon

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Инструкторите на ФБ кој од ден на ден се од кобната Сабота во која настрадаа многу фамилии од поплавата истите даваат патни налози и координации кој што треба и како треба да постапи па и како да се сработи сиот џган од отпад и кал , никој од тие со исклучок не се подадоа да фрлат некоја лопата или да помогнат во која и да е активност што би придонеле колку толку ,нели заедно сме по силни ,а не малце заедно ..
Во целава ситуација би било убаво да помогнат ако ништо друго да се воздржат од такви коментари и кој што направил ..

Priroden

Староседелец
4 октомври 2012
140
95
1,038
Се пријавив на пoлумaрaтoн на 10 септември aмa у последен мoмент ме викнаа на прoектoт надвор oд државава
Сака некoј дa трча сo мoјoт стартен брoј?
Не е дoзвoленo друг дa учествува или да гo препродаваат бројот , aли и oнaкa не ме пoзнaвaaт организаторите

@Altair ќе добиеш Медaл aкo зaвршиш?

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
По покана на претседателот на Америка Обама во врска со поплавите во Луизијана во кој тамошните спасители за 7часа спасија над 10.000 граѓани беше побарана помош и од градоначалникот на Скопје Коце Трајанов , исто така уште од неколку други политичари како од владеачката така и од опозициската партија кој може да се справат со оваа природна катастрофа ! :^)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Некако почнав да се чувствувам како утка додека си чекам да ми се упали зелено светло за да си поминам улица. :unsure

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153
Уште 14 дена на форумов и 3 години, кога поминаа, како вчера да беше 31 август 2013 година, мислам дека е повеќе од доволно, се ближи јубилејот и крајот.