Конечно ли се реши да се оперираш..фала богу..јак ке ти ургирам, ти само кажи кој ден ти одговараКаде оперираат од сарказам?
Конечно ли се реши да се оперираш..фала богу..јак ке ти ургирам, ти само кажи кој ден ти одговараКаде оперираат од сарказам?
Сега ти штима ли?Никако, јас сум тука, и дури те немаше тебе не ми штимаше форумов... </3
Се надевам се зафркаваш.Чим е у стил на Лешовски мора да е добра мисла
Харем да не ќе правиш дома?Отвори ја прикачената датотека 28861
Црнобели бе? Кај да ја најдам оваа?
Убаво што си имаш таква ама не е работава само да ја чуваш туку да земаш пример па и ти истото да го правиш за неа мислам сепак нема да ти паднат рацете ако зготвиш нешто за женскоЈас лично коа сум уморен да земам и да и готвам?Нека си отоври фриждер што си најде тоа истото важи за мене,но ако ми зготви е таа ќе си ја чувам.
Има една коа сум уморен ме вика кај неа и ми готви шпагетички со сос,пред тоа ракика со салатиче,затоа си ја чувам
Даааа, а каде тоа ја чуваш, во кафез да не ти избега, под клуч ли?
Аман бе, ко на нива да сте копале цел ден... па толку биле уморни и неможеле на својот сакан или сакана да му го приготват омиленото јадење, бре мајката
Кога ке му го видам задоволниот осмех на мојот сакан, абе цел умор ми се брише за секунда, за тој што го сакаш нема умор, ако треба и баница ке му сукам во 02 часот по полноќ ама затоа он ке врати со друго
Имаме, само што си одбравме што да ни пишува.СДП оти годинава немаат титули под никот најфорумџиите што беа изгласани?
Aбе немате .Имаме, само што си одбравме што да ни пишува.
Како немаме, ете ти на пример имаш Староседелец, мене тоа што си одбрав наместо тоа што требаше.Aбе немате .