Па ваквата... е митА што, демек сакаш да ни кажеш дека ја немаш!?
А и мажот што би барал ваква исто е идиот
Малку сарказам, ама кој сфати - сфати
Па ваквата... е митА што, демек сакаш да ни кажеш дека ја немаш!?
Тој што има дома таква жена и таков маж не му треба таков сарказам..... ама кој ке сфати или не, баш ме бригаПа ваквата... е мит
А и мажот што би барал ваква исто е идиот
Малку сарказам, ама кој сфати - сфати
Нема потреба после напорен ден жената да го готви омилениот оброк. Можете заедно да го зготвите или да го порачате.Тој што има дома таква жена и таков маж не му треба таков сарказам..... ама кој ке сфати или не, баш ме брига
Чим е у стил на Лешовски мора да е добра мислаОтвори ја прикачената датотека 28861
Црнобели бе? Кај да ја најдам оваа?
Се е можно кога двете страни ке се договорат како им е желба и се почитуваат еден со друг, колку и да си уморе, ако некого го сакаш и ти е мерак, ке смогнеш сила и со задоволство ке зготвиш тоа што треба знаејќи дека правиш ќеиф на особа што ја сакаш...не гледам тука ништо тешеко, може и да си нарачаат, се разбира ако имаат финансии....Нема потреба после напорен ден жената да го готви омилениот оброк. Можете заедно да го зготвите или да го порачате.
Вакви холивуд приказни апсолутно не се романтични... туку дискриминирачки.
Јас лично коа сум уморен да земам и да и готвам?Нека си отоври фриждер што си најде тоа истото важи за мене,но ако ми зготви е таа ќе си ја чувам.Се е можно кога двете страни ке се договорат како им е желба и се почитуваат еден со друг, колку и да си уморе, ако некого го сакаш и ти е мерак, ке смогнеш сила и со задоволство ке зготвиш тоа што треба знаејќи дека правиш ќеиф на особа што ја сакаш...не гледам тука ништо тешеко, може и да си нарачаат, се разбира ако имаат финансии....
Ела јас ќе те сецнамКаде оперираат од сарказам?
Даааа, а каде тоа ја чуваш, во кафез да не ти избега, под клуч ли?Јас лично коа сум уморен да земам и да и готвам?Нека си отоври фриждер што си најде тоа истото важи за мене,но ако ми зготви е таа ќе си ја чувам.
Има една коа сум уморен ме вика кај неа и ми готви шпагетички со сос,пред тоа ракика со салатиче,затоа си ја чувам