WTF
Море гонете се сите, јас ви го дозволив ова на сите да си играте к*рот со мене, да - јас, меката и добрата, што стално попуштав и стално дозволував да ми се мешате у мој личен живот, и да ми се мешате у моите избори, и да ми се качувате на глава ... ама ако, сама сум си крива, јас тоа го дозволив, со мојата преголема толеранција, и со тоа што не бев сурова и не пресекував на време.
Ама знаете што?
Fuck you all !!!
Ви благодарам, ви благодарам што го разбудивте ѕверот во мене, не сум веќе Beauty ... сега сум само Beast ... готово е веќе, кога еднаш ќе го ослободам ѕверот од себе, кога ќе ги скине ланците, многу е тешко повторно да го приберам и контролирам внатре во себе, ама така е подобро.
Да отсега сум повторно таа ладнокрвна ѕверка, што воопшто не и е гајле за никој и ништо повеќе.
Секоја ви чест, успеавте да ги разбудите сите демони и ѕверови во себе, кој што секогаш некако успевав да си ги скријам во себе, и да не дозволам да испливаат на површина.
Ама еве го и тој ден, дојде, повторно завладеа ѕверот во мене, ама ако.
Така е подобро, што повеќе си ладнокрвен и немилосрден, толку е подобро за себе лично, зашто ништо повеќе неможе да те повреди.
Поздрав!