Сакам да кажам/Сакам да прашам

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Она кога мораш да го јадеш најодвратното јадење затоа што брат ти мора тоа да го јаде, уствари и тој неќе ама мора...

А не му дадоа докторите на брат ти некое средство за повраќање за да ја поврати паричката, некако тоа ми делува најлогично при таков случај, чистење на желудник...

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Симпaтичнa џез свиркa вечервa вo Сули aн вo склoп нa Скoпскo летo.

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
А не му дадоа докторите на брат ти некое средство за повраќање за да ја поврати паричката, некако тоа ми делува најлогично при таков случај, чистење на желудник...

Не он не смее да повраќа пошто повраќајќи кога парата ќе се враќа назад недај Боже може да се заглави и да го загуши детето. Дента кога одеа во Скопје кога паричката слегивала од крајот наканалот кон желудникот добил силни болки и нагони. Докторите јасно кажаа дека не смее да повраќа..
Веќе 8 дена... не знам стварно не знам што ќе се прави

Andonisus

Истакнат Член
29 септември 2015
18
33
313
I stood in the corner, with covered blind eyes that could see everything... Oh no they shouldn't. They shouldn't mess with me.
Because I've been waiting for that, but they don't know. They don't know that "be always the higher being and stay silent" is long dead within me. They don't know the fiend that hides behind all those cold faces. And suddenly, as everything built up, there was a whisper: "Don't, it's not worth it". I stood back, but I wasn't convinced, my mind was going all about being silent and always stepped on. And another whisper: "burn them down".
All of the razors and fire that flew out of my mouth was more than enough. Even more than I thought I was capable of.
But now... now they know... they know about the silent "thing" in the corner that will feed on their nightmares...

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
WTF
Море гонете се сите, јас ви го дозволив ова на сите да си играте к*рот со мене, да - јас, меката и добрата, што стално попуштав и стално дозволував да ми се мешате у мој личен живот, и да ми се мешате у моите избори, и да ми се качувате на глава ... ама ако, сама сум си крива, јас тоа го дозволив, со мојата преголема толеранција, и со тоа што не бев сурова и не пресекував на време.

Ама знаете што?
Fuck you all !!!

Ви благодарам, ви благодарам што го разбудивте ѕверот во мене, не сум веќе Beauty ... сега сум само Beast ... готово е веќе, кога еднаш ќе го ослободам ѕверот од себе, кога ќе ги скине ланците, многу е тешко повторно да го приберам и контролирам внатре во себе, ама така е подобро.
Да отсега сум повторно таа ладнокрвна ѕверка, што воопшто не и е гајле за никој и ништо повеќе.
Секоја ви чест, успеавте да ги разбудите сите демони и ѕверови во себе, кој што секогаш некако успевав да си ги скријам во себе, и да не дозволам да испливаат на површина.
Ама еве го и тој ден, дојде, повторно завладеа ѕверот во мене, ама ако.
Така е подобро, што повеќе си ладнокрвен и немилосрден, толку е подобро за себе лично, зашто ништо повеќе неможе да те повреди.

Поздрав!

• Ми се допаѓа
Реакции: BadBoy007 and Priroden

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не он не смее да повраќа пошто повраќајќи кога парата ќе се враќа назад недај Боже може да се заглави и да го загуши детето. Дента кога одеа во Скопје кога паричката слегивала од крајот наканалот кон желудникот добил силни болки и нагони. Докторите јасно кажаа дека не смее да повраќа..
Веќе 8 дена... не знам стварно не знам што ќе се прави
Како не знаеш што ќе се прави, па докторите не ви кажаа ништо? Не смеел да повраќа ви кажале, па тоа го знаете, жити докторите. Колкава паричка е? 5, 10, 50, 2 или 1 денар?

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
WTF
Море гонете се сите, јас ви го дозволив ова на сите да си играте к*рот со мене, да - јас, меката и добрата, што стално попуштав и стално дозволував да ми се мешате у мој личен живот, и да ми се мешате у моите избори, и да ми се качувате на глава ... ама ако, сама сум си крива, јас тоа го дозволив, со мојата преголема толеранција, и со тоа што не бев сурова и не пресекував на време.

Ама знаете што?
Fuck you all !!!

Ви благодарам, ви благодарам што го разбудивте ѕверот во мене, не сум веќе Beauty ... сега сум само Beast ... готово е веќе, кога еднаш ќе го ослободам ѕверот од себе, кога ќе ги скине ланците, многу е тешко повторно да го приберам и контролирам внатре во себе, ама така е подобро.
Да отсега сум повторно таа ладнокрвна ѕверка, што воопшто не и е гајле за никој и ништо повеќе.
Секоја ви чест, успеавте да ги разбудите сите демони и ѕверови во себе, кој што секогаш некако успевав да си ги скријам во себе, и да не дозволам да испливаат на површина.
Ама еве го и тој ден, дојде, повторно завладеа ѕверот во мене, ама ако.
Така е подобро, што повеќе си ладнокрвен и немилосрден, толку е подобро за себе лично, зашто ништо повеќе неможе да те повреди.

Поздрав!

Ах сега страв ми е на собиранка да дојдам. :(

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Ах сега страв ми е на собиранка да дојдам. :(
Кој што си заслужил ќе си добие, ти ништо не си ми згрешил, така да немај гајле :)
За кого се однесува овој пост, ќе си се пронајде личноста во него.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Кој што си заслужил ќе си добие, ти ништо не си ми згрешил, така да немај гајле :)
За кого се однесува овој пост, ќе си се пронајде личноста во него.
Аа па супер тогаш. :)
Еве готово не ми е страв веќе.