Сакам да кажам/Сакам да прашам

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
СДК мука ми дојде од муабетов за епилепсијата.
Не примам реплики од типот игнор на член или тема, али многу нападно надкажување.

Lele-

Староседелец
20 октомври 2012
2,297
2,383
1,153
Skopje
Едно нешто по илјада пати им го објаснуваш, дробиш, кажуваш и на крај пак ќе се најде некој да те праша за истото! :mad Како бе може да постојат толку глупи и мрзливи луѓе? Ама не јас сум глупата, зашто они да се мачат кога јас можам. :banghead
Ме прават будала у здрав ум и мислат дека појма немам, ќе ги видам следна сесија мамето нивно!
Животот ми се одмили кога гледам со какви се живеам. (envy)
А уште па и криво те гледаат ако имаш подобри резултати од нив, као демек глупа си не смееш да имаш повеќе поени од мене! Мразам вакви луѓе од дното на душата :mad

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
15 missed calls in 45 min.
We have a new record, ladies and gents.
Ново мерило на заморантус. А џабе 100 коа ќе нацрташ некому дека не си заинтересиран ни за што.

Али сепак нешто те копка и мора да го споделиш. Утре другиден можи че бидиш пишман. ;)

Lele-

Староседелец
20 октомври 2012
2,297
2,383
1,153
Skopje
15 missed calls in 45 min.
We have a new record, ladies and gents.
Ново мерило на заморантус. А џабе 100 коа ќе нацрташ некому дека не си заинтересиран ни за што.
Ха не ти е ова рекорд, мајка ми само во рок од три минути 20 пати ми ѕвони :D

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
31
Битола
Ха не ти е ова рекорд, мајка ми само во рок од три минути 20 пати ми ѕвони :D
Мене ми се деси во рок од 40мин да имам 52 прошуштени повици (полагав во Прилеп и го остајв телефонот на silent, а ко се враќав за Битола не ни го допрев мобилниот а требаше со моите да одам на гости и уште памтам од мајками 37 повици, татко ми 8, брат ми 3, и уште 4 повици рандом од другари).(facepalm)
Сигурно мислеа дека сум мртов..