Сакам да кажам/Сакам да прашам

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
СДК мука ми дојде од муабетов за епилепсијата.
Не примам реплики од типот игнор на член или тема, али многу нападно надкажување.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Едно нешто по илјада пати им го објаснуваш, дробиш, кажуваш и на крај пак ќе се најде некој да те праша за истото! :mad Како бе може да постојат толку глупи и мрзливи луѓе? Ама не јас сум глупата, зашто они да се мачат кога јас можам. :banghead
Ме прават будала у здрав ум и мислат дека појма немам, ќе ги видам следна сесија мамето нивно!
Животот ми се одмили кога гледам со какви се живеам. (envy)
А уште па и криво те гледаат ако имаш подобри резултати од нив, као демек глупа си не смееш да имаш повеќе поени од мене! Мразам вакви луѓе од дното на душата :mad

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
15 missed calls in 45 min.
We have a new record, ladies and gents.
Ново мерило на заморантус. А џабе 100 коа ќе нацрташ некому дека не си заинтересиран ни за што.

Али сепак нешто те копка и мора да го споделиш. Утре другиден можи че бидиш пишман. ;)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
15 missed calls in 45 min.
We have a new record, ladies and gents.
Ново мерило на заморантус. А џабе 100 коа ќе нацрташ некому дека не си заинтересиран ни за што.
Ха не ти е ова рекорд, мајка ми само во рок од три минути 20 пати ми ѕвони :D

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Ха не ти е ова рекорд, мајка ми само во рок од три минути 20 пати ми ѕвони :D
Мене ми се деси во рок од 40мин да имам 52 прошуштени повици (полагав во Прилеп и го остајв телефонот на silent, а ко се враќав за Битола не ни го допрев мобилниот а требаше со моите да одам на гости и уште памтам од мајками 37 повици, татко ми 8, брат ми 3, и уште 4 повици рандом од другари).(facepalm)
Сигурно мислеа дека сум мртов..