Сакам да кажам/Сакам да прашам

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Еве ќе си дадат "оставка".
Како ти ќе просперираш во животот од тоа?
А не ми одговараш оти знаеш дека не си во право, ако немаше што да ми се правдаш, немаше ни да ми реплицираш.
Simple as that.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Еве ќе си дадат "оставка".
Како ти ќе просперираш во животот од тоа?
А не ми одговараш оти знаеш дека не си во право, ако немаше што да ми се правдаш, немаше ни да ми реплицираш.
Simple as that.
И јас им поставив слично прашање ама не добив уште одговор.
Никаде не спомнав дека ако они би дале оставка јас ќе просперирам, види молимте...што ме врзува мене со нив:eek

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Имам идеја за тие што сакаат да фарбат , кршат и слично прво нека платат за санирање за штетите па нека оштетуват колку им душа сака.

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Епа што си се запнала тогаш со овај твој став, кој го имам минимум во 10 твои мислења прочитано? Дека треба да се сменат?
Ако толку ти се трн во око, игнорирај ги слободно.
А за тоа дека нема теми, има, ама треба таму да се пишува, а не секаде.
Тоа се пробуваат да ти кажат, вака народски.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Дали само кај нас во државава народов е опседнат со политички случувања ?! (facepalm)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Кај нас народот е глупав, одат да протестираат, а не знаат зошто одат и кога ќе ги прашаат зошто сте тука, зошто протестирате одговараат против комуњарите.
Нема со што друго да е опседнат, нема пари, нема работа, ама затоа политички случувања има во изобилие :)

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Нешто многу мирен форумов :zelen
Дур седам овде дремка од досада ме Ваќа (yawn):rofl
Ајде вејк ап људи, распалете со пуки, бомби, пиштоли.. Или не, заборајв.. Вие се борите софистицирано, со швајцарско мало ноже. :showoff