Не сакаш доволно : ))Кога нешто силно посакуваш целата вселена ствара заговор за да не го добиеш тоа.
Паоло извини ама денес сватив дека ова зборче не ти фали во твојава толку "легендарна и епска'' мисла.
Не сакаш доволно : ))Кога нешто силно посакуваш целата вселена ствара заговор за да не го добиеш тоа.
Паоло извини ама денес сватив дека ова зборче не ти фали во твојава толку "легендарна и епска'' мисла.
Се има своја граница или би прешло во фанатизамНе сакаш доволно : ))
Зависи што,колку сакаш и колку си спремен да работиш на тоа што го сакаш за да го добиеш.Се има своја граница или би прешло во фанатизам
Извини на искреноста ама ова се тешки клише муабети.Оваа западна мода со вакви мисли толку ме живцира.Да,мислам дека едно дете сираче не сака искрено и од срце потопол дом и некој да го вдоми ама некако тежок е заговорот на вселената во неговиот случај.Зависи што,колку сакаш и колку си спремен да работиш на тоа што го сакаш за да го добиеш.
Ако стварно нешто сакаш "сам" ќе си го земеш истото.
Не беше моабетот за желбата на детето сираче,туку за твојата.Извини на искреноста ама ова се тешки клише муабети.Оваа западна мода со вакви мисли толку ме живцира.Да,мислам дека едно дете сираче не сака искрено и од срце потопол дом и некој да го вдоми ама некако тежок е заговорот на вселената во неговиот случај.
Да не излезе дека сум дрзок со коментарите сепак ова е муабет и го почитувам секое мислењеНе беше моабетот за желбата на детето сираче,туку за твојата.
А ако тоа дете сираче навистина сака топол дом,кога ќе порасне ќе биде управуван од таа желба и ќе го створи тој топол дом со семејна атмосфера.
Ако ја изгуби желбата од пред очи и не работи на остварување на истата ќе остане само желба.
Ја погоди битната точка во сета приказна.Да не излезе дека сум дрзок со коментарите сепак ова е муабет и го почитувам секое мислење
И тоа сираче е препуштено однапред на пропаст,најчесто во дом каде не расне со родителска љубов,во допир со секаков порок па чисто се сомневам дека ќе порасне во угледен граѓанин во општеството.
Можеби само се наметна прашањето колку сме подготвени да се жртвуваме за да постигнеме некоја желба.
Кога мислев дека видов баш се дознав дека почнало Големиот брат. Зошто зошто??Не знам како тоа дмсат се појави на мојот телевизор но знам дека треба да се преиспитам што видов. Спот на кој се тресат газови во комбинација со чудо од песна и лента под него каде поминува порака од млад културен и секси човек кој бара партнерка за дискретно дружење. Не можел да ја најде во соствената држава па сега ја бара на Балканот и тоа преку порака на нешто вакво. Праф маш.