Сакам да кажам/Сакам да прашам

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Конечно сфатив што значи „немам време да се измочам“ .. буквално немав време од 8 сабајле до 4:20 сеа ..

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Фудбалската репрезентација на Исланд тотално ја побива теоријата дека квантитетот раѓа квалитет. Се претпоставува дека во едно маало во Калкута имало повеќе раја него на цел Исланд.:zelen Да играат против Кина ќе паднат 4-5 гола сигурно а ако играат со Индија може и двоцифрен да падне.:rofl Да не ги споменувам Индонезија, Пакистан, Бангладеш, Филипини и слични (party)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
моментот кога бифша те одблокира од фб после 2 години .. и ти лајкнува Public слики и постови ..... (facepalm) (facepalm)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Она Outrider што го пишува во личен дневник Day 22, Day 34 итн... исто како на филмовине, очекувам некој пресврт на крајот, таму накај Day 103. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Хоуп*

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Е да, плот твист...
Ако беше животот како на филм :(

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Велат жените биле дискриминирани ,а дрес код деколте и минич над колена е пристоен за било каде ама затоа машко по куси панталони над колена или под колена и кратка блуза / кошула е непристојно и несоодветно облечен.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Тек сега сфаќам колку се имам оддалечено од некои луѓе кои ми биле поблиски и од членови од фамилија. Кога тој близок однос се променил и ме третирале ко на премногу наврати и сум ги трпела сите тие понижувања во името на љубовта и почитта која сум ја имала кон нив. Но, тек сега гледам дека сепак емотивно се имам оддалечено од истите, со тек на време. И сега тешко ми е повторно да се вратам на истото тоа место каде се било супер и сме биле најблиски на цел свет, едноставно чувствата се тотално променети. Среќна сум што им се случуваат убави прекрасни среќни работи во животот, но тешко ми е да бидам и јас исто толку среќна во споделувањето со убавините, колку што би била доколку не ме третирале така лошо кога им се можело. Кога пријателството не би се извалкало од мизерни обиди за билдање его и потреба за вреѓање маскирана со "абе се заебавам, не ме сфаќај сериозно". До некаде се осеќам и виновно што не успевам да ја осетам среќата која ја добиваат со убавините во животот, морам да признаам. Осеќам некаков вид на обврска дека морам, во името на сите години кои се дружиме, да бидам најсреќна на цел свет во тие радосни моменти. Но, што да правам... довербата е скршена, не ги гледам со исти очи како порано. Почнав повеќе да се ценам самата себе од другите. Не ни знам зошто го пишувам сето ова, едноставно сега укапирав како се осеќам за некои работи и морав да си кажам што ми лежи на душата...

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Saladin