Абе Орхидејче .. ќе дојде ли ден кога ќе сфатиш дека никој никогаш тука не те навредил, туку ти си таа која секогаш ги почнува кавгите и ти си таа која што е секогаш „во право“ ? Ќе ти светне ли еднаш таа сијаличката во глава што ја имаш ? Ќе ја чукнеш ли главата еднаш и да речеш, чекај бе .. само јас сум на онаа негативната страна, сите инаку викаат а јас сум против сите, како може јас да бидам во право ? Како може да ти чини вакво нешто во државава ? Како ?
Он на темава: Жал ми е за другаров кој ќе оди на 17ти на протести. Нема да бидам во скопјево за да го дружам. Ама страв ми е за него мајке му ... секакви будали и ненормални има таму, да не му се случи нешто бе .. шо му треба таа работа :/
Ненормални се ептен мајке му .. со кој ум тепаат луѓе ко ненормални бе еј. Нели треба тие да се грижат за народот ? м? Колку што гледам се грижат за власта. Eбате демократијава ебате. Ни Д нема од демократија во државава.
Оф: Дискусијава за протестите го раздвижи форумов. Само да не бидат тргнати мислењава.