И издавачката куќа Блесок не ја видов тука напишана а знам дека ќе бидат на саемов,барем така пишаа на фејсбукДали ова значи дека лагуна ја нема?![]()
И издавачката куќа Блесок не ја видов тука напишана а знам дека ќе бидат на саемов,барем така пишаа на фејсбукДали ова значи дека лагуна ја нема?![]()
Колку што значи дека Лагуна ја нема, толку значи дека Вулкан го има.Дали ова значи дека лагуна ја нема?![]()
Кога доаѓа Мираљез? Не за друго симпатична му беше онаа „со малите букви“.
Мираљез е денеска, од 17 до 19 часот.Кога доаѓа Мираљез? Не за друго симпатична му беше онаа „со малите букви“.
Оваа Румена додека бев на саемот ги потпишуваше книгите со посвета и мислам дека е интересна книга по нешто накратко што слушнав за неа,а оваа од Влатко Гелевски не ми се верува дека не е повеќе од 200..?Реков не идам но се испишманив и појдов. Без некоја агенда собрав 7 наслови со книги од по 100-200 денари.
Албер Ками - Писма до еден германски пријател - ПНВ публикации
Осаменоста на простите броеви - Паоло Џордано - Магор
Алесандро Барико - Трипати взори - Антолог
Франсеск Мираљез - Барселона блуз - III
Влатко Галевски Лале (синеманија) - Исповедни финеси - Или-или
Румена Бужаровска - Мојот маж - Или-или
Ирвин Велш - Ѓубре -Или-или
Не идам втор пат.
Оваа Румена додека бев на саемот ги потпишуваше книгите со посвета и мислам дека е интересна книга по нешто накратко што слушнав за неа,а оваа од Влатко Гелевски не ми се верува дека не е повеќе од 200..?
Види овдеОваа Румена додека бев на саемот ги потпишуваше книгите со посвета и мислам дека е интересна книга по нешто накратко што слушнав за неа,а оваа од Влатко Гелевски не ми се верува дека не е повеќе од 200..?